Bevægelse og motion i vand 60+

Bevægelse og motion i vand
Vi starter med at bevæge os til rytmisk musik, og arbejder hver gang hele kroppen igennem med vekslende øvelser i et roligt tempo. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi slutter af med afspænding.

Adgang til Kastrup svømmehal
I prisen er inkluderet 40 kr. til adgangsbånd eller kort, der gælder i det tidsrum du går til undervisning. Fortsætter du på et nyt hold, skal dit adgangsbånd opdateres i svømmehallen.
Beløbet refunderes ikke.VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar.

Kursusdetaljer

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup
Tirsdag, 12:30 - 13:15
16 lektioner, 16 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 8724204720

985 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Olga Stra

Mit navn er Olga Stra. Jeg har de sidste 12 år været ansat som livredder og Aqua Punk Aquacoach og har sideløbende haft forskellige un­der­vis­nings­op­ga­ver, herunder babysvømning samt træner i en svømmeklub. De sidste 2 år har jeg undervist i vandgymnastik hos AOF Hvidovre og i svømmehaller på Falster.

Jeg har en humanistisk-teknisk uddannelse fra Københavns Universitet og i mange år har jeg været aktivt udstillende kunstner. I min ungdom har jeg dyrket sport­sa­kro­batik og var på elitehold i 9 år.

985 kr./person

Tilmeld kursus