Bevægelse og motion i vand

Bevægelse og motion i vand
Vi starter med at bevæge os til rytmisk musik, og arbejder hver gang hele kroppen igennem med vekslende øvelser i et roligt tempo. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi slutter af med afspænding.

Adgang til Kastrup svømmehal
I prisen er inkluderet 40 kr. til adgangsbånd eller kort, der gælder i det tidsrum du går til undervisning. Fortsætter du på et nyt hold, skal dit adgangsbånd opdateres i svømmehallen.
Beløbet refunderes ikke. VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar.

 

 

Kursusdetaljer

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup
Mandag, 08:00 - 08:45
16 lektioner, 16 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 8724204710

985 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rasmus Birk Pedersen

Jeg hedder Rasmus og er en snart 44 årig mand med nordjyske rødder.
De sidste 3 - 4 år har jeg ernæret mig som gymnastik- og vand­gym­na­sti­kun­der­vi­ser, samt liv­red­der­dom­mer og havkajak instruktør om sommeren.  Derudover har jeg en del andre bi­be­skæf­ti­gel­ser, der finder sted i om­drejd­nings­fel­tet omkring vand og motion..
Min ud­dan­nel­ses­bag­grund er Idræt og Fril­ufts­vej­le­der fra Københavns Universitet. Af de øvrige relevante uddannelser i "min rygsæk", vil jeg nævne fysiurgisk sportsmassør og Kaligrafi yoga instruktør.
I min dagligdag er jeg meget inspireret af den japanske kampskole Bujinkan, som jeg har trænet i over 10 år og af min morgenlige tai chi praksis, der er udviklet af min mester Zhen Hua Yang.
Jeg løber og svømmertræner i min dagligdag og forsøger at føre en både traditionel og holistisk tilgang til motion og gymnastik.

985 kr./person

Tilmeld kursus