Bevægelse i varmt vand

Hold for deltagere med behov for særlige hen­sy­n­Af­spæn­ding og bevægelse i varmt vand (ca. 33 grader - dybde 1,25 cm.) er en rigtig god form for træning for mennesker med problemer i muskler og led, f.eks. gigt - ryg og be­væ­gel­ses­hæm­me­de.
Undervisningen har til formål at styrke og smidiggøre hele kroppen ved hjælp af vandmodstanden.Du skal dog være selvhjulpen, da vi ikke har mulighed for at stille hjælpere til rådighed ved af- og påklædning m.m. eller sørge for transport.Du kan deltage uanset bopælskommune.Tidligere deltagelse på et hold giver ikke automatisk ret til deltagelse på samme hold. Retningslinjer for badning/vask og smykker SKAL følges.VIGTIGT: For at kunne komme ind til undervisning i svømmehallen skal du have et specifikt armbånd. Hvis du allerede har deltaget på holdet i efteråret 2023, skal du bruge det samme armbånd, som du tidligere har fået udleveret. Det betyder, at det er vigtigt at have armbåndet med dig for at få adgang til svømmehallen.Du får udleveret dit armbånd af underviseren, i svømmehalen, til 1. mødegang. Hvis du ikke deltager til 1. mødegang, skal du kontakte AOF, og aftale nærmere omkring afhentnigen.Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper. Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse. AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.BEMÆRK: Bemærk at dette hold er et hensyntagende hold. Dette betyder, at der max. er 9 deltagere på holdet, hvilket giver underviseren mulighed for at tage individuelle hensyn til hver enkel deltager.
Du skal derfor ved første mødegang på dette hold udfylde en tro & love erklæring, som bekræfter dit behov for denne hensyntagende undervisning.
Deltagelse på holdet kan ikke ske, hvis denne erklæring ikke bliver underskrevet.Hvis du har spørgsmål til andet så kontakt aftenskolen: kan du sende e-mail: aftenskole@csk.aof.dk eller Tlf.nr.: 92901080

Kursusdetaljer

Amagerhospital, Hans Bogbinders Allé 3, 2300 København S
Tirsdag, 18:00 - 18:45
10 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 17. september, 2024
Hold nr.: 4824204820

995 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lise Pleidrup

995 kr./person

Tilmeld kursus