Bevægelse i varmt vand

Bevægelse og afspænding i 34 grader varmt vand.

For deltagere med nedsat bevægelighed, som ikke kan følge et almindeligt motionshold på land pga. knæ-, hofte- og rygproblemer, overvægt, muskel- eller knoglelidelser m.m.
Vi bruger vandets opdrift og kan derfor udføre flere og andre øvelser end normalt.
Vandets specielle egenskaber er med til at smertelindre samt afhjælpe og styrke svage led og muskler.
Undervisningen er hol­dun­der­vis­ning som tilrettelægges således, at hele kroppen (led og muskler) bliver arbejdet grundigt igennem.
NB! Du skal være selvhjulpen for at deltage på holdet. Hensyntagende hold - se praktiske oplysninger.

På Herlev Hospital er badehætter obligatoriske, da de fanger løse hår, som ellers ville lægge sig i skvulpe renden. Anvendt badebeklædning skal være ren.

BEMÆRK: Bemærk at dette hold er et hensyntagende hold. Dette betyder, at der max. er 7 deltagere på holdet, hvilket giver underviseren mulighed for at tage individuelle hensyn til hver enkel deltager.
Du skal derfor ved første mødegang på dette hold udfylde en tro & love erklæring, som bekræfter dit behov for denne hensyntagende undervisning.
Deltagelse på holdet kan ikke ske, hvis denne erklæring ikke bliver underskrevet.

Kursusdetaljer

Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 35, 2730 Herlev
Tirsdag, 16:45 - 17:30
20 lektioner, 20 mødegange
Tirsdag 20. august, 2024
Hold nr.: 3224204922

1.900 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Dorthe Jensen

Dorthe Jensen er uddannet yogalærer, mindfulness instruktør, Pilates instruktør, be­væ­gel­ses­pæ­da­gog og massør fra Gotvedskolen i 1992-1995 og har mange års erfaring med undervisning. Hun har 3 års erfaring med genoptræning og ved­li­ge­hol­del­se i fysioterapi. 18 års erfaring i varmtvands­gymn­stik Hun opdatere løbende sin viden og kunnen gennem forskellige kurser. Dorthe bruger ofte musik og humor i sin undervisning til at løfte krop og sjæl. Det er vigtigt for hende, at der på holdet er en let, lattermild og glad stemning, også når kroppen er i gang med fysisk aktivitet.

1.900 kr./person

Tilmeld kursus