Venteliste

Aquajogging - hensyntagende

For deltagere der ikke kan deltage i almindelig aquajogging. Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende. Det er en skånsom, men effektiv måde at motionere på. Aquajogging er et godt alternativ til svømning, hvis du har dårlige knæ, skuldre og nakke, eller hvis du skal genoptrænes. For gravide og overvægtige er det en ideel motionsform, da vandet reducerer din kropsvægt. Vandet er ca. 26 grader. Ikke velegnet for deltagere med vandskræk.

Hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning. De små hold henvender sig til deltagere, der som følge af problemer med f.eks. ryg, hofte, gigt eller andet ikke kan få rimeligt udbytte af at deltage på de almindelige hold.  

For at få adgang til Dragør Svømmehal:
Skal du inden træningens første mødegang oprette dig som bruger på Dragør Svømmehals hjemmeside https://www.dragoer.dk/hol­la­en­der­hal­len/dragoer-svoemmehal
For at oprette dig, skal du gøre følgende:
Klik først i feltet ”booking” i øverste højre hjørne
Klik derefter i feltet ”Ny bruger” og udfyld oplysningerne.
Når oprettelsen er gennemført, så modtager du en mail fra Dragør svømmehal.
Herefter henvender du dig i Svømmehallens reception og får udleveret dit adgangsbånd/svømmebånd, som koster kr. 40,-
Husk at komme i god tid, da der kan være kø ved receptionen første mødegang.
Dette kan måske med fordel gøres et par dage inden træningen starter, for at undgå at stå i kø.
Beløbet refunderes ikke.

Kursusdetaljer

Dragør svømmehal, Halvejen 3, 2791 Dragør
Tirsdag, 10:00 - 10:45
16 lektioner, 16 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 0924204201

985 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Mette Rosendal Kjærgaard

Mette har dansk svømmeunions grundtræner uddannelse, og har taget aqua-coach kursus i vandgymnastik gennem Gigtforeningen.  Hun har arbejdet med aqua-jogging i Dragør og i Tårnby samt hos AOF Hvidovre og AOF Amager.Mette har undervist svømning på alle niveauer i svømmeskolen for Dragør svømmeklub. Hun var ledende træner for svømmeskolens store bassin, samt vok­sen­mo­tions­af­de­lin­gen og svømning for pensionister og handicappede.
Mette Kjærgaard har også en langvarig uddannelse i musik fra universiteter i Canada og New Zealand, og har både optrådt og undervist i tværfløjte og sang. Hun flyttede til Dragør i 2009.

985 kr./person

Tilmeld venteliste