Venteliste

Aquajogging

Du kombinerer løbetræning med muskel og cirkeltræning i det dybe bassin (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende. Det er en skånsom, men effektiv måde at motionere på. Aquajogging er et godt alternativ til svømning, hvis du har dårlige knæ, skuldre og nakke, eller hvis du skal genoptrænes. For gravide og overvægtige er det en ideel motionsform, da vandet reducerer din kropsvægt.. Ikke velegnet for deltagere med vandskræk.

Adgang til Kastrup svømmehal
I prisen er inkluderet 40 kr. til adgangsbånd eller kort, der gælder i det tidsrum du går til undervisning. Fortsætter du på et nyt hold, skal dit adgangsbånd opdateres i svømmehallen.
Beløbet refunderes ikke. VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar.

Kursusdetaljer

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup
Onsdag, 09:45 - 10:30
16 lektioner, 16 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 8724204837

985 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Rasmus Birk Pedersen

Jeg hedder Rasmus og er en snart 44 årig mand med nordjyske rødder.
De sidste 3 - 4 år har jeg ernæret mig som gymnastik- og vand­gym­na­sti­kun­der­vi­ser, samt liv­red­der­dom­mer og havkajak instruktør om sommeren.  Derudover har jeg en del andre bi­be­skæf­ti­gel­ser, der finder sted i om­drejd­nings­fel­tet omkring vand og motion..
Min ud­dan­nel­ses­bag­grund er Idræt og Fril­ufts­vej­le­der fra Københavns Universitet. Af de øvrige relevante uddannelser i "min rygsæk", vil jeg nævne fysiurgisk sportsmassør og Kaligrafi yoga instruktør.
I min dagligdag er jeg meget inspireret af den japanske kampskole Bujinkan, som jeg har trænet i over 10 år og af min morgenlige tai chi praksis, der er udviklet af min mester Zhen Hua Yang.
Jeg løber og svømmertræner i min dagligdag og forsøger at føre en både traditionel og holistisk tilgang til motion og gymnastik.

985 kr./person

Tilmeld venteliste