Få pladser

Aquajogging

Du kombinerer løbetræning med muskel og cirkeltræning i det dybe bassin (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende. Det er en skånsom, men effektiv måde at motionere på. Aquajogging er et godt alternativ til svømning, hvis du har dårlige knæ, skuldre og nakke, eller hvis du skal genoptrænes. For gravide og overvægtige er det en ideel motionsform, da vandet reducerer din kropsvægt.. Ikke velegnet for deltagere med vandskræk.

Adgang til Kastrup svømmehal
I prisen er inkluderet 40 kr. til adgangsbånd eller kort, der gælder i det tidsrum du går til undervisning. Fortsætter du på et nyt hold, skal dit adgangsbånd opdateres i svømmehallen.
Beløbet refunderes ikke.VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar.

Kursusdetaljer

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup
Tirsdag, 13:15 - 14:00
16 lektioner, 16 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 8724204843

985 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Olga Stra

Mit navn er Olga Stra. Jeg har de sidste 12 år været ansat som livredder og Aqua Punk Aquacoach og har sideløbende haft forskellige un­der­vis­nings­op­ga­ver, herunder babysvømning samt træner i en svømmeklub. De sidste 2 år har jeg undervist i vandgymnastik hos AOF Hvidovre og i svømmehaller på Falster.

Jeg har en humanistisk-teknisk uddannelse fra Københavns Universitet og i mange år har jeg været aktivt udstillende kunstner. I min ungdom har jeg dyrket sport­sa­kro­batik og var på elitehold i 9 år.

985 kr./person

Tilmeld kursus