Kursus afsluttet

STRAM OP

Aerobic, step, fitness

Aqua muskeltrim

Kom i din livs form

Vil du gerne komme i superform på en sjov og kreativ måde, og med en super godt uddannet instruktør, der er specialist i at tilpasse træningen til dig? Så skal du kigge her.

 

Om instruktøren

Instruktøren hedder Charlotte Gasberg, og har undervist i alle former for fitness og aerobic siden 1985 Hvis du er nysgerrig eller du vil vide mere om Charlottes hold - så ring endelig på 29727191 eller send en mail på gasberg1307@gmail.com. Det er vigtigt du kommer på det, for dig, rette hold - og det vil Charlotte selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

Stram op

Dette hold er et super effektivt hold uanset dit fysiske niveau. Alle bliver udfordret. Der er altid flere niveauer i undervisningen - så du vælger selv hvor meget du vil presses på dagen. Vi varmer op, arbejder videre med elastikker, vægte, 3D Slide mm., vi fortsætter på måtter med træning af mave, ryg og balder. Timen afsluttes med udstrækning. Hele kroppen bliver arbejdet godt igennem på dette hold. Efter et par gange tilrådes det at medbringe egen måtte og håndvægte


Kursusdetaljer

Stenløsehallen, Præstegårdsvej 20, 3660 Stenløse
Lørdag, 10:00 - 10:45
30 lektioner, 30 mødegange
Lørdag 23. september, 2023
Hold nr.: 1023204013

21 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Charlotte Gasberg

KOM I DIT LIVS FORM PÅ EN SJOV OG KREATIV MÅDE
Charlotte Gasberg er en veluddannet instruktør, specialist i at tilpasse træningen til dig.

Charlotte Gasberg har undervist i alle former for fitness og aerobic siden 1985. Jeg er uddannet idrætslærer, idræts- og be­væ­gel­ses­vej­le­der, fodboldtræner, gymnastik instruktør, er certificeret Step Reebok Slide- og Step Instructor, er certificeret Zumba Instructor, er certificeret Effekt instruktør, er personlig træner og meget mere.
Med andre ord, Charlotte brænder for træning på en altid inspirerende og udviklende måde. De fleste vil nok beskrive mig som et glad energibundt.

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om Charlottes hold - så ring endelig på 29727191 eller send en mail på gasberg1307@gmail.com.

Det er vigtigt du kommer på det rette hold for dig - og det vil hun selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

Salget er lukket

Kursus afsluttet