Kursus afsluttet

BURN IT OUT/CROSSFIT

 

 

 

Aerobic, step, fitness

 

Aqua muskeltrim

 

Kom i din livs form

Vil du gerne komme i superform på en sjov og kreativ måde, og med en super godt uddannet instruktør, der er specialist i at tilpasse træningen til dig? Så skal du kigge her.

 

 

 

Om instruktøren

 

Instruktøren hedder Charlotte Gasberg, og har undervist i alle former for fitness og aerobic siden 1985 Hvis du er nysgerrig eller du vil vide mere om Charlottes hold - så ring endelig på 29727191 eller send en mail på gasberg1307@gmail.com. Det er vigtigt du kommer på det, for dig, rette hold - og det vil Charlotte selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

Burn it out/Crossfit

På dette hold bliver du både presset på puls og fysik, med et program der varierer fra gang til gang. Vi varmer op hvor vi presser pulsen godt op. Herefter veksles der mellem puls og fysisk træning.

 

Der er altid flere niveauer i undervisningen - så du vælger selv

hvor meget du vil presses på dagen. Du vil fx møde boksetræning, in­ter­val­træ­ning, 3D Slide, elastikker, vægte og meget mere.

 

Efter et par gange tilrådes det at medbringe egen måtte.

 

 

 

 

 

Kursusdetaljer

Sandbjerg Hallen, Skolevej 10, 3660 Stenløse
Mandag, 19:05 - 19:50
30 lektioner, 30 mødegange
Mandag 18. september, 2023
Hold nr.: 1023204014

7 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Charlotte Gasberg

KOM I DIT LIVS FORM PÅ EN SJOV OG KREATIV MÅDE
Charlotte Gasberg er en veluddannet instruktør, specialist i at tilpasse træningen til dig.

Charlotte Gasberg har undervist i alle former for fitness og aerobic siden 1985. Jeg er uddannet idrætslærer, idræts- og be­væ­gel­ses­vej­le­der, fodboldtræner, gymnastik instruktør, er certificeret Step Reebok Slide- og Step Instructor, er certificeret Zumba Instructor, er certificeret Effekt instruktør, er personlig træner og meget mere.
Med andre ord, Charlotte brænder for træning på en altid inspirerende og udviklende måde. De fleste vil nok beskrive mig som et glad energibundt.

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om Charlottes hold - så ring endelig på 29727191 eller send en mail på gasberg1307@gmail.com.

Det er vigtigt du kommer på det rette hold for dig - og det vil hun selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

Salget er lukket

Kursus afsluttet