Kursus afsluttet

Yin, Styrke og Fascia

Stærke intentioner, blide bevægelser og naturlig balance

Kom med på dette forløb med et helt nyt koncept, hvor vi fusionerer  
Yin, Styrke og Fascia  
På dette forløb skruer vi på tre vigtige træningsformer og kombinerer dem. Det giver dig og din krop mange fordele. Her får du et lille indblik i, hvorfor de sammen danner den perfekte træ­nings­co­ck­tail for dig.

Fascia (Bindevæv) 70% af din krop består af bindevæv, forskellig slags alt efter hvor i kroppen det er. Det er med til at stabilisere din krop og til at skabe mobilitet. Bindevævet spiller en vital rolle i din bevægelighed. Det gør det muligt at bevæge dig glidende, sammenhængende og holder din krop i balance. Når du arbejder med bindevævet, kan du forbedre din mobilitet, og nedsætte risikoen for smerter og skader i din krop.

Styrketræning handler bl.a. om at opbygge dine muskler, så de kan støtte og holde dit skelet i rette stilling. Når du styrker dine muskler, styrker du dine knogler, som bliver tættere og det er bl.a. med til at forebygge osteoporose.

Yin yoga - denne yogaform er en fordybende, langsom og rolig praksis, hvor du står, sidder eller ligger længere tid i samme yogastilling og har opmærksomhed på dit åndedræt. Yin yoga handler om at strække og smidiggøre dine muskler, led og bindevæv. Denne praksis er med til at reducere stress, skabe mental klarhed, sænke dit blodtryk og støtte dit nervesystem. 

Når du kombinerer disse tre elementer, får du en sundere krop, bedre holdning og generel bedre balance i din krop. Dit åndedræt bliver styrket og du opnår større indre ro. Det er en kombination, som kan være med til at transformere dit liv.

Bemærk: Betaling kan dele op i f.eks. 3 rater.

Kursusdetaljer

Instituttet, Hovedgaden 26 (v/Bog & Ide), 2970 Hørsholm
Torsdag, 15:00 - 16:30
44 lektioner, 22 mødegange
Torsdag 22. august, 2024
Hold nr.: 4124201502

15 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Bettina Østerby

Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kro­p­s­o­ri­en­te­ret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.

Hun har stor un­der­vis­ning­ser­fa­ring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.

Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.

bet­ti­na­o­ester­by.dk

Salget er lukket

Kursus afsluttet