Pilates - for en sund krop

Pilates er for dig, der gerne vil blive stærkere og mere fleksibel. I Pilates trænes hele kroppen igennem, også de mindre muskler som stabiliserer kroppen. Træningen giver dig en stærk smidig krop, bedre balance og forbedrer din holdning.

Der trænes mave og ryg for stabilitet med et særligt fokus på at få fat på de dybe mavemuskler, også kaldet vores kerne/core. Ved mo­bi­li­se­rings­ø­vel­ser og udstræk får du en smidig sund krop. Der er også et fokus på længde gennem øvelserne, hvilket giver fornemmelsen af at man lige er blevet 2 cm højere efter timen.

Holdet er for alle, da jeg modificerer undervisningen efter dit niveau. Der er derfor altid plads til spørgsmål og pauser. Pilates-holdet er for dig, hvis du vil forebygge skader, gerne vil blive endnu stærkere eller har smerter som træningen kan lindre. Det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse og bliver tilpas udfordret. Jeg mener, at træning skal føles godt og ikke være noget, man presser sig igennem.

Jeg har trænet pilates i 9 år og været certificeret BASI Pilates Matwork instruktør siden 2019. Efterfølgende har jeg haft et vikariat hos AOF Amager og undervist hos CBS Yoga et par år. Til dagligt læser jeg er­hverv­s­ø­ko­no­mi og filosofi på CBS. Jeg glæder mig altid til at undervise, og for mig er det højdepunktet i min uge.

Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Mandag, 16:30 - 17:40
15 lektioner, 10 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 8724204189

825 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Veronica Teresa Raaschou-Jensen

825 kr./person

Tilmeld kursus