Fit for life

På Fit for life sker der meget. Vi træner forskellige stilarter som motion og cardio.
Til god musik arbejder vi kroppen i gennem med en god omgang crossfit træning og helt almindelig styrketræning. Vi får pulsen op, udfordrer kroppen til koordination, kondition og udholdenhed.
Der afsluttes med udstrækning eller afspænding af hele kroppen. Til dig, der vil tabe et par kilo eller have en sund og stærkere krop. Der kræver ingen forudsætninger for at være med, bortset fra lysten til at deltage. Der tages hensyn til deltagernes fysiske form.

Kursusdetaljer

Skovmoseskolen, Rødovre Parkvej 401B, 2610 Rødovre
Mandag, 19:00 - 20:10
24 lektioner, 16 mødegange
Mandag 29. januar, 2024
Hold nr.: 7224104712

1.345 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Shaima Barzinci

Shaima Barzinci er en ung kvinde på 36 år. Shaima er udannet frisør og har arbejdet som frisør i 14 år, så hun er vant til at arbejde med mennesker, både med voksne og små børn. Til dagligt bruger Shaima meget tid på at træne forskellige former for træning og løb. Hun har også trænet aerobic og danset, og for et år siden startede hun på at træne crossfit. Hun er typen, der går op i at have en stræk og en sund krop, både mentalt og fysisk. For hende er det at have sunde vaner meget vigtigt, at træne er ikke altid nok, det er også vigtigt at spise rigtigt ved siden af sin træning.  

1.345 kr./person

Tilmeld kursus