Salsadans - letøvede/øvede

SALSADANS
Salsa er en fast del af AOF Egedal med stor tilslutning og succes! Alle kan være med, kom og vær en del af vores levende salsamiljø, hvor motion, holdning og humør styrkes samtidig med, at vi har det sjovt!
Salsa er en pardans med tempo og flotte figurer, og den er fantastisk populær over hele verden. Hos os underviser vi i en salsa der ser rigtig godt ud og kan forfines med drejninger, dips og tricks for de mere øvede. Uanset om du vil danse til fester, i storbyen, på internationale salsa­kon­gres­ser eller bare derhjemme, lærer du en salsa-stil, der kan bruges i enhver situation. Vi mixer ind i mellem med beslægtede danse som son og bachata.
Vi vælger løbende den rytmiske og forførende salsamusik fra forskellige lande som Colombia og Cuba, så du får den autentiske oplevelse!

Salsadans - letøvede/øvede
Dette hold er for jer, der har nogen erfaring med salsa og kan danse i et godt tempo. Hvis du tidligere har gået til salsa i en eller flere sæsoner hos AOF Egedal eller har en baggrund i cubansk salsa fra en anden salsaskole, er dette holdet for dig. Vi tager den nødvendige tid til at få jer med på holdet. Vi bygger op fra grunden, men med danseerfaring når vi hurtigere op på et højere niveau og begynder at arbejde med mere spændende figurer. I løbet af sæsonen finpudser vi detaljerne, så styling og udstråling ser godt ud.

Tilmelder du dig uden partner vil vi forsøge at få antallet af M/K til at gå op.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080. Mandag-torsdag (10-12)

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris.

Kursusdetaljer

Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse
Torsdag, 19:40 - 21:00
24 lektioner, 16 mødegange
Torsdag 19. september, 2024
Hold nr.: 1024207033

1.370 kr./person

20 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Michael Andersen

”SalsaMichael” Har undervist i salsa siden 2006. Han Har blandt andet besøgt Cuba over 10 gange og modtaget undervisning af dygtige instruktører. Har desuden danset og fået undervisning ved utallige salsa­kon­gres­ser og festivaler over det meste af Europa. Er kendetegnet ved en afslappet, engageret og uhøjtidelig stil hvor alle kan være med. Undervisningen tilpasses de enkelte og sikrer at alle kommer hjem med danseben og et smil på læben!

1.370 kr./person

Tilmeld kursus