SALSADANS - LET ØVEDE/ØVEDESALSADANS


Salsa er en fast del af AOF Egedal med stor tilslutning og succes! Alle kan være med, kom og vær en del af vores levende salsamiljø, hvor motion, holdning og humør styrkes samtidig med, at vi har det sjovt!


Salsa er en pardans med tempo og flotte figurer, og den er fantastisk populær over hele verden. Hos os underviser vi i den udbredte "LA Style" salsa, der ser rigtig godt ud og kan forfines med drejninger, dips og tricks for de mere øvede. Uanset om du vil danse til fester, i storbyen, på internationale salsa­kon­gres­ser eller bare derhjemme, lærer du en salsa-stil, der kan bruges i enhver situation.


Vi vælger løbende den rytmiske og forførende salsamusik fra forskellige steder som Colombia og Cuba, så du får den autentiske oplevelse.

 


Dette hold er for jer, der har nogen erfaring med salsa og kan danse i et godt tempo samt kender en del figurer. Hvis du tidligere har gået til salsa i en eller flere sæsoner hos AOF Egedal eller har en baggrund i cubansk salsa fra en anden salsaskole, er dette holdet for dig. Vi tager den nødvendige tid til at få jer med på holdet. Vi bygger op fra grunden, men med danseerfaring når vi hurtigere op på et højere niveau og begynder at arbejde med mere spændende figurer. I løbet af sæsonen finpudser vi detaljerne, så styling og udstråling ser godt ud. Tilmelder du dig uden partner vil vi forsøge at få antallet af M/K til at gå op.


Tidspunkt: Torsdage fra kl. 19.40-21.00, startende fra den 5.10.2023
Holdnummer: 1023207033
Varighed: 36 lektioner, 24 gange
Sted: Dansezonen, Stenløse Kulturhus
Underviser: Michael Andersen
Pris: 1200 kr.


Salsa Socials (salsafester)

I løbet af sæsonen afholder vi flere af­te­nar­ran­ge­men­ter, hvor alle nuværende og tidligere deltagere på AOF's salsahold kan deltage. Her vil der være forskellige indslag, herunder fælles dans, og der vil være rig mulighed for at danse masser af salsa under hyggelige former.


Tilmeld dig vores salsakurser nu og bliv en del af det energiske og passionerede sals­a­fæl­les­skab hos AOF Egedal!


Kursusdetaljer

Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse
Torsdag, 19:40 - 20:52
36 lektioner, 24 mødegange
Torsdag 5. oktober, 2023
Holdnr.: 1023207033
Egedal

1.200 kr./person

13 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Michael Andersen

1.200 kr./person

Tilmeld kursus