SALSADANS - BEGYNDER/LET ØVEDE


SALSADANS


Salsa er en fast del af AOF Egedal med stor tilslutning og succes! Alle kan være med, kom og vær en del af vores levende salsamiljø, hvor motion, holdning og humør styrkes samtidig med, at vi har det sjovt!

Salsa er en pardans med tempo og flotte figurer, og den er fantastisk populær over hele verden. Hos os underviser vi i den udbredte "LA Style" salsa, der ser rigtig godt ud og kan forfines med drejninger, dips og tricks for de mere øvede. Uanset om du vil danse til fester, i storbyen, på internationale salsa­kon­gres­ser eller bare derhjemme, lærer du en salsa-stil, der kan bruges i enhver situation.


Vi vælger løbende den rytmiske og forførende salsamusik fra forskellige steder som Colombia og Cuba, så du får den autentiske oplevelse.

Salsadans - begyndere/letøvet

Dette hold er perfekt for jer uden eller med lidt erfaring. Hvis du tidligere har danset salsa og ønsker at genopfriske færdighederne, er du også meget velkomne! Vi starter helt fra bunden i et roligt tempo og gradvist øger sværhedsgraden, så I bliver dygtige salsadansere. Tilmelder du dig uden partner vil vi forsøge at få antallet af M/K til at gå op.


Tidspunkt: Torsdage fra kl. 18.15-19.35, startende fra den 5.10.2023
Holdnummer: 1023207032
Varighed: 36 lektioner, 24 gange
Sted: Dansezonen, Stenløse Kulturhus
Underviser: Michael Andersen
Pris: 1200 kr.


 Salsa Socials (salsafester)

I løbet af sæsonen afholder vi flere af­te­nar­ran­ge­men­ter, hvor alle nuværende og tidligere deltagere på AOF's salsahold kan deltage. Her vil der være forskellige indslag, herunder fælles dans, og der vil være rig mulighed for at danse masser af salsa under hyggelige former.

Tilmeld dig vores salsakurser nu og bliv en del af det energiske og passionerede sals­a­fæl­les­skab hos AOF Egedal!Kursusdetaljer

Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse
Torsdag, 18:15 - 19:27
36 lektioner, 24 mødegange
Torsdag 5. oktober, 2023
Holdnr.: 1023207032
Egedal

1.200 kr./person

18 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Michael Andersen

1.200 kr./person

Tilmeld kursus