Mavedans - Skørt fusion

Mavedans bidrager til kro­ps­be­vidst­hed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil både få styrket de centrale muskler og få sved på panden.

Der er intet så skønt, som når de store skørter fejer hen over gulvet i en følelse af flow og drama. Vi vil arbejde med korte kombinationer og stifte bekendtskab med den traditionelle egyptiske Ghawasee stil og bevæge os over i tribalstilen, som er en blanding af flow over gulv, smuk holdning og langsomme bevægelser med fokus på armene. Betegnelsen fusion bruges, når forskellige stilarter blandes.

Glæd dig til masser af flow og power!

Du kan danse i almindeligt træningstøj og det vil være muligt at låne en stort skørt, hvis du ikke selv har et. Vi starter med opvarmning og slutter med udstrækning.

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Mandag, 19:30 - 21:00
10 lektioner, 5 mødegange
Mandag 28. oktober, 2024
Hold nr.: 7424204058

525 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Lundgren

Charlotte Lundgren har undervist i mavedans i Silkeborg de sidste 4 år og danset i over 20 år. Hun deltager hyppigt i workshops med internationale undervisere for at hente inspiration til undervisningen, som lægger vægt på det smukke i den kvindelige mangfoldighed og at det også skal være sjovt.

525 kr./person

Tilmeld kursus