Mavedans - Shimmy drills

Mavedans bidrager til kro­ps­be­vidst­hed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil både få styrket de centrale muskler og få sved på panden.

På dette korte forløb kaster vi os over teknikken i alle mulige og umulige typer shimmies. Vi starter med grundig opvarmning med fokus på at "løsne" hofterne, så det hele kører som smurt! Fra rolige langsomme shimmies, hvor det sensuelle får plads - til kraftige hofteshimmies, som får sveden frem på panden.

Vi vil dykke ned i forskellige trommesoloer og undersøge, hvordan vi kan variere bevægelserne og finde roen på trods af, at der er fuld fart på trommerne. Vi vil arbejde med pauser og små sjove bevægelser, som skaber opmærksomhed i dansen. 

Der vil ikke være koreografi, men korte sam­men­sæt­nin­ger, hvor I kan følge mine bevægelser. Det bliver sjovt med plads til masser af smil og en god udfordring for konditionen.

Holdet er åbent for både begyndere og mere øvede, da det er et rent teknikhold.

Du kan danse i almindeligt træningstøj, bare fødder/strømper eller hvad end du føler dig tilpas i. Vi starter med opvarmning og slutter med en grundig udstrækning.

Niveauet er begyndere/let øvede

Du er velkommen til at kontakte underviseren på tlf. 5211 4553

Underviseren: Charlotte Lundgren har undervist i mavedans i Silkeborg de sidste 5 år og danset i over 20 år. Hun deltager hyppigt i workshops med internationale undervisere for at hente inspiration til undervisningen, som lægger vægt på det smukke i den kvindelige mangfoldighed og at det også skal være sjovt.Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Mandag, 19:30 - 21:00
8 lektioner, 4 mødegange
Mandag 6. maj, 2024
Holdnr.: 7424104055
Silkeborg

400 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Lundgren

Charlotte Lundgren har undervist i mavedans i Silkeborg de sidste 4 år og danset i over 20 år. Hun deltager hyppigt i workshops med internationale undervisere for at hente inspiration til undervisningen, som lægger vægt på det smukke i den kvindelige mangfoldighed og at det også skal være sjovt.

400 kr./person

Tilmeld kursus