Venteliste

Mavedans - Oriental og improvisation

Mavedans bidrager til kro­ps­be­vidst­hed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil både få styrket de centrale muskler og få sved på panden.

 

På dette hold vil vi gå i dybden med en koreografi, som egner sig til sceneoptræden. Vi vil ikke kun have fokus på de tekniske elementer, men også udtrykket, som varierer gennem dansen. For dem der har lyst, vil det være muligt at komme ud og optræde med dansen.

Ud over dette, vil vi hver gang arbejde med improvisation til forskellige typer musik med udgangspunkt i de trin vi arbejder med. Dette træner danseren i at lytte til musikken og mærke hvad den bringer frem i én.

 

Da koreografien og im­pro­vi­sa­tio­nen kræver et grundlæggende kendskab til mavedans, er holdet målrettet let øvede/til øvede dansere, som har kendskab til de grundlæggende trin og bevægelser.

 

Du kan danse i almindeligt træningstøj, bare fødder/strømper eller hvad end du føler dig tilpas i. Vi starter med opvarmning og slutter med udstrækning, hvor du gerne må medbringe din egen yogamåtte.

 

Niveauet er let øvet/øvet

Du er velkommen til at kontakte underviseren på tlf. 5211 4553

 

Underviseren: Charlotte Lundgren har undervist i mavedans i Silkeborg de sidste 5 år og danset i over 20 år. Hun deltager hyppigt i workshops med internationale undervisere for at hente inspiration til undervisningen, som lægger vægt på det smukke i den kvindelige mangfoldighed og at det også skal være sjovt.


Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Mandag, 19:30 - 21:00
20 lektioner, 10 mødegange
Mandag 5. februar, 2024
Hold nr.: 7424104025

1.000 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Charlotte Lundgren

Charlotte Lundgren har undervist i mavedans i Silkeborg de sidste 4 år og danset i over 20 år. Hun deltager hyppigt i workshops med internationale undervisere for at hente inspiration til undervisningen, som lægger vægt på det smukke i den kvindelige mangfoldighed og at det også skal være sjovt.

1.000 kr./person

Tilmeld venteliste