Dans dig til motion og godt humør

Kom og vær med hver torsdag, når vi danser, vrikker med numsen og har det sjovt til forskellige musikgenrer – individuelt og så alligevel sammen. Hvis du godt kan lide at danse til glade rytmer fra forskellige årtier og har mod på at lære grundtrinene og teknikken bag de forskellige dansestilarter, så er holdet her noget for dig.
Vi varmer altid kroppen op og slutter af med let udstræk, men det meste af tiden danser vi og lærer nye trin og kombinationer. Du får afprøvet forskellige dansegenre, så som twist, disko, salsa og afrikansk dans, og der vil også være fokus på tællinger, rytme, balance og smidighed.
Så kom med hver torsdag og få masser af dansemotion, mens du lærer dansetrin og serier til varieret musik. Programmet tilpasses deltagerne, og der er en god chance for, at du både får fornyet energi, god motion og højt humør.

OBS: Har du deltaget i ”Sommerdans i det fri”, så er dette hold en oplagt forlængelse, men alle kan deltage. Holdet er individuel dans - ikke pardans. Medbring lette gummisko første gang.
Hvis du er i tvivl, om holdet er det rette for dig, så er du velkommen til at kontakte underviser, Marianne Bentzen på 26700654.

Kursusdetaljer

Charlottenlund Stationsbygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Torsdag, 16:30 - 18:00
32 lektioner, 16 mødegange
Torsdag 5. oktober, 2023
Holdnr.: 2374193
Gentofte-Gladsaxe-Lyngby

1.920 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Bentzen

1.920 kr./person

Tilmeld kursus