Venteliste

Zumba® Gold og afspænding (H)

Kom med på hensyntagende Zumba® Gold i Randers, ved Zumbaâ Gold instruktør og psykomotorisk terapeut Berit Svart.

Zumba® Gold er en lettere form for zumba med lavere tempo og nemmere koreografier, men man får stadig pulsen op og har det rigtig sjovt.

På dette hold danser vi en lille time og bruger ca. 1/2 time til udstrækning og afspænding. Her får man altså det hele på en gang: Det aktive flow skabende og det stille og meditative i skøn forening. Det sociale vægtes også.

På dette hensyntagende Zumba® Gold og af­spæn­dings­hold er der plads til dig, da det er et mindre hold på max 8 deltagere. Underviseren kan her kva sin psykomotorisk baggrund og konceptet fra Zumba Gold bedre tage hensyn til de udfordringer du måtte komme med. Der er fokus på kro­ps­be­vidst­hed - at lytte til kroppens signaler og handle hen­sigts­mæs­sigt på det den fortæller. Ved af­spæn­dings­delen er der mulighed for at sætte ord på hvad du har taget med fra undervisningen.

På Zumba® Gold og afspænding er fokusset på balance mellem opspænding og afspænding. På dette hold er der plads til alle ung som ældre, med eller uden skavanker, god form eller trænger til det.

Un­der­vis­nings­sti­len er dansepræget og der er således fokus på at fornemme musikken, nyde rytmerne, stimulere din kreativitet, træne din balance og ko­or­di­na­tions­ev­ne og ikke mindst få svinget med hofterne og give dig selv mulighed for at finde din egen stil og danseglæde.

På dette Zumbahold får du mulighed for at komme i bedre form på en sjov og ener­gis­pre­den­de måde. Zumba ® Gold kræver bare lyst til at danse-bevæge sig og et åbent sind for læring - så skal resten nok komme af sig selv.

Zumba® Gold er in­ter­val­træ­ning, der kombinerer hurtige og langsomme rytmer, fedt­for­bræn­ding og opstramning på én gang.

Rytmerne vil være: Salsa, merengue, reggaeton, cumbia som fx kan krydres med mavedans, flamenco, swing, calypso, argentinsk tango, ball room, disco og retro musik, hvor vi groover til lidt mere frie moves.

Der vil være fokus på at lytte til kroppens signaler, således man ikke overbelaster kroppen. I af­spæn­dings­delen er der tid til at få sluppet eventuelle spændinger og gå fra træningen med afspændthed i kroppen og ro i sindet.

Berit Svart er certificeret Zumbaâ instruktør siden 2010 og har ligeledes en baggrund som tidligere elite-sportsdanser, salsa- og argentinsk tango entusiast og i dag Lindy hop.

Berit er uddannet pro­fes­sions­ba­chel­or i af­spæn­dings­pæ­da­go­gik og psykomotorik og har stor erfaring med sundhedsfremme, stress og trivsel, forebyggende og afhjælpende indsatser i Randers Kommune, Randers Sundhedscenter. I dag er hun selvstændig i egen klinik Berit Svart – Stres­sfore­byg­gel­se & Behandling. Læs mere om Berit her: www.beritsvart.dk

Du er velkommen til at høre nærmere omkring Zumba ® Gold og afspænding: Berit svart 4049 5070.

Hensyntagende hold (H) er kurser tilrettelagt for dig der har udfordringer, dvs. en lidelse eller et handicap, der gør at du ikke kan deltage på almindelige hold.

Fol­ke­op­lys­nings­lo­ven kræver en underskrevet tro- og love erklæring, på at du har brug for netop denne type undervisning, da der ydes et særligt tilskud, så det er muligt at køre små hensyntagende hold. Tro- og love erklæring udleveres af underviser.


 Kursusdetaljer

Fritidscentret, Vestergade, Vestergade 15, 8900 Randers C
Mandag, 10:15 - 11:45
28 lektioner, 14 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 6624204044

1.393 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Berit Svart

Berit Svart er certificeret Zumba® instruktør siden 2010 og har ligeledes en baggrund som tidligere elite-sportsdanser, salsa- og argentinsk tango entusiast og i dag Lindy hop.

Berit er uddannet pro­fes­sions­ba­chel­or i af­spæn­dings­pæ­da­go­gik og psykomotorik og har stor erfaring med sundhedsfremme, stress og trivsel, forebyggende og afhjælpende indsatser i Randers Kommune, Randers Sundhedscenter. I dag er hun selvstændig i egen klinik Berit Svart – Stres­sfore­byg­gel­se & Behandling. Læs mere om Berit her: www.beritsvart.dk

Ved spørgsmål til Berits hold, kan hun kontaktes på 4049 5070.

1.393 kr./person

Tilmeld venteliste