Zumba

ZUMBA® er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer danse-elementer fra latin, hip-hop, verdensmusik  og meget andet. Vi bevæger os med både lav og høj intensitet og får samtidig en god all-round træning for hele kroppen. Det er en fest fra start til slut med gode rytmer, som du ikke kan stå stille til. ZUMBA® er for ALLE! Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v. Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super form, når du starter.
 
Tag behageligt træningstøj på og helst sko, hvor du ikke står alt for fast, f.eks. dansesneakers, aerobicsko eller lignende. En flaske med vand er også altid en god ide at have med.. Bemærk: Der er ingen spejle i skolernes gymnastiksale.


Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Torsdag, 18:00 - 19:00
16,25 lektioner, 13 mødegange
Torsdag 9. januar, 2025
Hold nr.: 8725104284

845 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Tina Rikke Nielsen

"Jeg har danset Zumba® siden 2010 og elsker det.  Jeg elsker den gode energi og de glade rytmer så meget, at jeg gerne ville give det videre til andre.  Derfor blev jeg uddannet Zumba® instruktør i oktober 2011 og har undervist lige siden. Jeg elsker at undervise i Zumba® og min største prioritet i undervisningen er at vi skal have det sjovt og alle skal gå glade hjem fra undervisningen."

845 kr./person

Tilmeld kursus