Yoga og de 5 Tibetanere

Vi indleder hver undervisning med klassiske yogaøvelser, arbejder herefter med øvelsesserien ”De fem Tibetanere” og afslutter med afspænding eller meditation.

”Tibetanerne” er fem øvelser som giver fornyet livskraft og velvære. Erfaringer viser, at man ved regelmæssigt at udføre de fem øvelserne vil opleve bedre fysisk og psykisk balance.
Det er 5 enkle øvelser, som alle kan lære og få stort udbytte af. Det kræver blot, at man har tålmodighed med sig selv, er villig til at arbejde med øvelserne og gøre dem til en del af sin hverdag.

Vi kommer omkring følgende:
• Åndedrættet spiller en stor rolle i ”De fem Tibetanere” og i yoga generelt, derfor vil vi hver gang lave ån­de­drætsø­vel­ser.
• Opvarmning af kroppen ved dynamiske samt klassiske yogaøvelser.
• Gennemgang af ”De fem Tibetanere”.
• Modererede alternative øvelser som kan bruges, hvis du har fysiske begrænsninger, eller mangler styrke i op­starts­pe­ri­o­den.
• Supplerende yogaøvelser.
• Afspænding og meditation.

Målet er at du fortsætter den gode vane hjemme, og at du ved at komme på holdet hver uge får hjælp til at holde ved rutinen.

Medbring yogamåtte, blokke, bånd samt evt. et tæppe og en pude.

 

Kursusdetaljer

HUSET i Give, Rådhusbakken 9, 7323 Give
Torsdag, 10:45 - 12:15
16 lektioner, 8 mødegange
Torsdag 22. august, 2024
Hold nr.: 9124204227

780 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Therkelsen

Jeg har taget en 2 årig uddannelse som yogalærer fra Yogaskolen i Galten. Jeg underviser i yoga på fuld tid med hold i Vejle, Jelling, Give, Grindsted og Herning.

Jeg er også uddannet tøjdesigner og har arbejdet som dette gennem 10 år. Der oplevede jeg selv presset fra et stresset arbejdsliv og fik øjnene op for den gavnlige virkning fra yoga og meditation

Samme kursus på andre tidspunkter

780 kr./person

Tilmeld kursus