Venteliste

Yoga for seniorer

Særligt når vi bliver ældre, er det vigtigt, at vi holder os i gang, og arbejder med kroppen, for at beholde vores mobilitet, fleksibilitet og styrke. Så hvis du føler dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig.

Yoga er for alle mennesker, også for dig som har brug for at tage specielle hensyn til din krop. På dette hold får du gennemarbejdet alle muskelgrupper på en blid og skånsom måde. Vi har fokus på styrke, stræk, balance og åndedræt. Ved at arbejde med åndedrættet trænes lungerne, så iltoptaget i kroppen øges og svimmelhed mindskes. Når du udfører øvelserne i et roligt tempo med fokus på åndedrættet, får du samtidig mere ro på tankerne og får en bedre kro­ps­be­vidst­hed.

Medbring yogamåtte, blokke, bånd samt evt. et tæppe og en pude.


Kursusdetaljer

HUSET i Give, Rådhusbakken 9, 7323 Give
Tirsdag, 10:00 - 11:30
36 lektioner, 18 mødegange
Tirsdag 13. august, 2024
Hold nr.: 9124204222

1.695 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Charlotte Therkelsen

Jeg har taget en 2 årig uddannelse som yogalærer fra Yogaskolen i Galten. Jeg underviser i yoga på fuld tid med hold i Vejle, Jelling, Give, Grindsted og Herning.

Jeg er også uddannet tøjdesigner og har arbejdet som dette gennem 10 år. Der oplevede jeg selv presset fra et stresset arbejdsliv og fik øjnene op for den gavnlige virkning fra yoga og meditation

Samme kursus på andre tidspunkter

1.695 kr./person

Tilmeld venteliste