Yoga for mænd - beg. og letøvede

Mænd interesserer sig for yoga som aldrig før. Der kommer flere og flere mænd til vores yo­gaun­der­vis­ning. Der skal nogle særlige rammer til for at få mændene til at holde ved.
Yoga giver os en pause fra hverdagens stress og jag. Du får en pause, hvor vi trækker stikket for en stund og nyder at være til stede i nuet. Flek­si­bi­li­te­ten øges, musklerne styrkes og vi mærker større velvære og energi.
I yogapraksis lægger vi vægt på kvaliteter som opmærksomhed, styrke, beslutsomhed, stilhed, dynamik, blødhed og sødme for at udvide bevidstheden til hele kroppen, for at være i kontakt med sig selv, for at føle sig vågen, i live, fra spidsen af fødderne til det sidste hår på hovedet. Vi vil se på en lang række kro­p­s­stil­lin­ger såsom stående, siddende, balanceret, fremadrettet og genoprettende. Vi vil også bruge tid på at øve korte, guidede meditationer for at smage kraften ved at være til stede og åndedræt for at tune ind i ro.
Det er vigtig at have en god fysisk form og ikke være i nogen proces med at komme sig efter en skade (skriv til underviseren, hvis du har spørgsmål).
Undervisningen foregår hovedsageligt på letforståeligt engelsk.

 

 

 

Kursusdetaljer

AOF, Asylgade 18, 8660 Skanderborg
Mandag, 19:30 - 21:00
26 lektioner, 13 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 7524204552

1.185 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Francisco Borja Conde Serrano

1.185 kr./person

Tilmeld kursus