Yoga for gravide

Gennem nærværende bevægelse skaber vi opmærksomhed og bevidsthed på kroppen, den gravide krop som konstant er under formskiftning. Du vil blive inviteret til, at forbinde med dig selv og med din baby.

Jeg vil guide dig igennem blid bevægelse, styrke øvelser, vejrtrækning, lyd og meditation. Vi vil også arbejde med at få kontakt til bækkenbunden, samt styrke og stabilisere omkring bækkenet. Vi vil også afprøve, hvordan du aktivt kan bruge bevægelse og vejrtrækning under din fødsel og arbejde med dine veer.

Alle gravide er velkommen også hvis du aldrig har dyrket yoga før.

Har du problemer med bækkenet eller andre graviditets relateret kropslige udfordringer er du også meget velkommen, Jeg har relevant viden og erfaring til også at guide dig. 

Jeg anbefaler at du starter til gravidyoga tidligst fra 12. uge af din graviditet. 

Jeg glæder mig til at bevæge mig sammen med dig.

Om Sofia:

Sofia er uddannet Psykomotorisk terapeut med speciale i den tidlige tilknytning og med overbygning i behandling af gravide og babyer. Så er hun uddannet gravid og efterfødsels yogalære og i gang med en uddannelse til aware parenting rådgiver (forældre rådgiver)

Sofia brænder dybt for arbejdet med den tidlige tilknytning, moderskabet og understøttelse af børns emotionelle, psykiske og motoriske udvikling.


 

 

Kursusdetaljer

Det gamle posthus, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk
Torsdag, 09:00 - 10:30
14 lektioner, 7 mødegange
Torsdag 22. februar, 2024
Holdnr.: 3624104009
Holbæk Kultur & Fritid

560 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sofia Guldbrandsen

560 kr./person

Tilmeld kursus