Venteliste

Yoga for begyndere/let øvede

Har du længe tænkt på at prøve yoga? Eller har du lavet yoga for mange år siden? Så er dette hold for dig.

Vi arbejder med blide bevægelser, og du vil langsomt mærke, hvordan kroppen begynder at løsne og åbne op for muskler og led. Du vil opleve at få større mobilitet og bevægelighed, en bedre holdning, forbedret åndedræt og øget balance. Du får styrket knoglerne og musklerne samtidig med, at vi stimulerer kredsløbet og de indre organer. Vi tager de hensyn, der er nødvendige.

Vi runder hver gang af med en dejlig afspænding til krop og sind, så spændinger bliver løsnet, og du oplever indre ro og balance.

Alle kan deltage, da undervisningen bliver tilpasset dine evner og behov. Holdet er for både mænd og kvinder.

Husk behageligt tøj du kan bevæge dig i.

Kursusdetaljer

Yogahuset i Centrum, Tværgade 24, 8600 Silkeborg
Tirsdag, 17:50 - 19:20
34 lektioner, 17 mødegange
Tirsdag 20. august, 2024
Hold nr.: 7424204008

1.665 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Dorthe Dalgas

Jeg startede min yoga rejse som teenager i 80’erne og har siden da løbende styrket min viden og forståelse med uddannelser, retreats og internationale kurser. Jo mere jeg lærer, jo mere forstår jeg, at yogaen er et livsstudie, og jo mere nysgerrig bliver jeg efter at lære mere.
Yogaen er for mig en leveform, og den ser på mennesket som en helhed. Yogaen tilbyder igennem fysiske asanas (stillinger), pranayama (vejrtrækning), mindfulness, sutras(læretekst) og meditation redskaber, der gør det lettere at håndtere daglige pro­blem­stil­lin­ger og dét at være menneske.
Jeg har tilbragt de sidste 25 år i USA, hvor jeg er yogauddannet med baggrund i Iyengar, Intergral Yoga og Yin Yoga. Jeg har undervist i yoga for stress management, gigt, stoleyoga, yin, hatha, restorativ, yoga Nidra og meditation på blandt andet hospitaler, brandstationer, plejehjem og i kommuner. Jeg brænder for at undervise i den blide og mindfulde yoga, da jeg føler, det er dér, man lærer at være tilstede i øjeblikket og har tid til at nå at mærke sig selv.
Jeg har anvendt yogaen som be­hand­lings­form til at håndtere fysiske skader og spændinger såvel som psykiske udfordringer såsom stress, angst og depression.
Yoga for mig handler om at skabe forening, fred og harmoni imellem body og mind. Yoga handler om at finde ind til kernen og om at hvile i sig selv. At accepterer dén, man er, som man er i det givne øjeblik.

1.665 kr./person

Tilmeld venteliste