Yoga for begyndere

Ønsker du at udforske, om yoga er noget for dig - eller vil du gerne genfinde din praksis fra tidligere tider? Uanset baggrund er du velkommen på dette basishold i yoga.

Yoga er populært som aldrig før og praktiseres over store dele af verden, i mange forskellige varianter. På holdet udforsker vi de klassiske yogastillinger og arbejder både på teknik og vejrtrækning. Vi har tid og plads til at gennemgå øvelserne og finde alternative variationer til dig, der har brug for det.

Der vil være øvelser, der styrker kroppen og strækker musklerne samt fokus på ro og nærvær.

Du vil via yoga opleve, hvordan du kan styrke og balancere både krop og sind. Du behøver ikke at være særlig smidig for at starte til yoga. Gennem forløbet vil du opbygge bevægelighed, smidighed og styrke.

Så kom og vær med - og har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at tage kontakt til Vibeke Jørgensen, på tlf. 31760826

Kursusdetaljer

AOF Esbjerg, Stormgade, Stormgade 90, 1. sal, 6700 Esbjerg
Tirsdag, 18:45 - 20:15
26 lektioner, 13 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 1124204242

1.240 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Vibeke Jørgensen

Mit navn er Vibeke Jørgensen. Jeg bor i Esbjerg på vist nok 18. år. Er oprindelig fra det Sønderjyske. Jeg er sidst i 40’erne, uddannet Sygeplejerske, men har så godt som forladt faget for ca. 3 år siden da jeg blev uddannet Akupunktør og Massør. Jeg arbejder nu derfor primært i min eget lille sted “Bodywork by Vibeke” og guider tillige nogle yogahold hver uge. Jeg tog i 2019 til Bali og tog en 200 timers yogauddannelse  med fokus på hatha og Vinyasa. Det er idag primært vinyasa og yin jeg underviser.

1.240 kr./person

Tilmeld kursus