Yoga for alle/Yin meditativ yoga

Har du nogensinde tænkt på fordelene ved yoga og meditation? Nu har du chancen!

Vores kursus dykker dybt ned i disse praksisser, ledet af en erfaren instruktør. Du vil få redskaber til at berige din hverdag gennem øget kro­ps­be­vidst­hed og sindets ro.

Ved at kombinere yogaøvelser med åndedræts- og op­mærk­som­heds­tek­nik­ker, vil du opleve en harmonisk balance mellem udfordring og fred. Efter yogaøvelserne guider vi en 30-minutters meditation, som er tilgængelig for alle, uanset erfaring.

Gå fra teori til praksis - oplev selv værdien af denne transformative rejse.

Husk tæppe og yogamåtte.

Kursusdetaljer

AOF Aktivitetshuset, Sprotoften 1, - 1, 5800 Nyborg
Lørdag, 10:00 - 12:00
3 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 1. juni, 2024
Hold nr.: 6124104125

165 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rosa Sala Burgaya

Jeg elsker yoga. Igennem yoga er jeg blevet et frit menneske. Jeg ved at alle kan gøre det samme, hvis bare man vil. Derfor vil jeg være en inspiration for dig.

Alt startede da jeg læste på universitetet og var gravid med et andet barn. En lærer sagde de magiske ord for mig: ”Smerten kan kontrolleres og reduceres” Jeg gik til bunds med det og min fødsel var en succes. Siden har jeg gjort det med alle udfordringer, jeg har mødt i livet. Og nøglen er samarbejde i stedet for at går imod.

Du kan også gøre det.

Jeg har nu lavet yoga i 26 år. Jeg er gået dybt i både teori og praksis og har erfaret det på egen krop og psyke. 

I dag lever jeg af at undervise yoga og det gør jeg blandet andet på Odense Universitets Hospital, og på Great Northern. Men lige meget hvor, er det altid mennesket foran mig der tæller, og inspirere mig.

 

 

165 kr./person

Tilmeld kursus