Yoga for alle (Bjerringbro)

Giv dig selv tid til yoga, og du får til gengæld mere ro og energi til dagens udfordringer. Hatha Yoga er en meditativ yoga, som giver ro i sindet.

 

Du lærer at få åndedrættet integreret i øvelserne, som både udspænder og styrker. Din kropsholdning bliver bedre efterhånden, som du bliver mere bevidst om den. Din krop bliver smidig, og du får nemmere ved at få den afspændt, ligesom du bliver bevidst om dit åndedræt.

Du skal medbringe et underlag, tæppe og eventuelt en lille pude. Tag tøj på du kan bevæge dig i.

Kursusdetaljer

Pilevejens Festlokaler , Pilevej 16, 8850 Bjerringbro
Torsdag, 09:00 - 10:30
28 lektioner, 14 mødegange
Torsdag 22. august, 2024
Hold nr.: 9324204000

1.225 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Dorthe Dalgas

Jeg startede min yoga rejse som teenager i 80’erne og har siden da løbende styrket min viden og forståelse med uddannelser, retreats og internationale kurser. Jo mere jeg lærer, jo mere forstår jeg, at yogaen er et livsstudie, og jo mere nysgerrig bliver jeg efter at lære mere.
Yogaen er for mig en leveform, og den ser på mennesket som en helhed. Yogaen tilbyder igennem fysiske asanas (stillinger), pranayama (vejrtrækning), mindfulness, sutras(læretekst) og meditation redskaber, der gør det lettere at håndtere daglige pro­blem­stil­lin­ger og dét at være menneske.
Jeg har tilbragt de sidste 25 år i USA, hvor jeg er yogauddannet med baggrund i Iyengar, Intergral Yoga og Yin Yoga. Jeg har undervist i yoga for stress management, gigt, stoleyoga, yin, hatha, restorativ, yoga Nidra og meditation på blandt andet hospitaler, brandstationer, plejehjem og i kommuner. Jeg brænder for at undervise i den blide og mindfulde yoga, da jeg føler, det er dér, man lærer at være tilstede i øjeblikket og har tid til at nå at mærke sig selv.
Jeg har anvendt yogaen som be­hand­lings­form til at håndtere fysiske skader og spændinger såvel som psykiske udfordringer såsom stress, angst og depression.
Yoga for mig handler om at skabe forening, fred og harmoni imellem body og mind. Yoga handler om at finde ind til kernen og om at hvile i sig selv. At accepterer dén, man er, som man er i det givne øjeblik.

1.225 kr./person

Tilmeld kursus