Yoga for alle - balance og stræk*

Yogatimen vil være en alsidig session, der inkluderer en række klassiske yogastillinger, der er designet til at forbedre flek­si­bi­li­te­ten og styrken i kroppen. Disse stillinger vil blive kombineret med ån­de­drætsø­vel­ser, som hjælper med at berolige sindet og forbedre kon­cen­tra­tio­nen. Der vil også være en særlig fokus på balancetræning, som styrker kroppens stabilitet og koordination.

En del af yogatimen vil være dedikeret til Yin-yoga, som består af dybe stræk og længerevarende stillinger. Dette segment er særligt effektivt til at frigøre spændinger og fremme dyb afslapning. Yin-yoga arbejder på de dybere bindevæv og led, hvilket bidrager til en følelse af forløsning og indre ro.

Under hele yogatimen vil der være opmærksomhed på hele kroppen, hvilket sikrer, at alle områder bliver arbejdet igennem og styrket. Der vil være en bevidst indsats på at skabe en harmonisk balance mellem krop og sind. Timen afsluttes med en serie af meditations- og af­spæn­dings­ø­vel­ser, der hjælper med at finde en dybere indre ro og mental klarhed.

Sam­men­sæt­nin­gen af øvelser i denne yogatime er nøje udvalgt for at stile mod en øget sundhed, både fysisk og mentalt. Formålet er at fremme en følelse af ro og velvære, som man kan tage med sig videre i deres hverdag. Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, vil denne time give dig værktøjer til at forbedre dit velbefindende og skabe en dybere forbindelse til dig selv.

Medbring: Egen yogamåtte

 

  

Kursusdetaljer

KBHB Grindsted, Hammervej 88 , 9310 Vodskov
Tirsdag, 17:00 - 18:30
24 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 9724204023

1.176 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kirsten Dal Wellendorph

Jeg er certificeret yogalærer gennem Yoga Alliamce og yoga har været en fast del af mit liv de sidste 15 år. Min tilgang til yoga er, at yoga er din praksis. Som underviser guider jeg og hjælper på vej, så de forskellige stillinger tilpasses deltagerne – det er ikke deltagerne, der skal passe ind stillingerne. I undervisningen har jeg fokus på åndedrættet og ån­de­drætsø­vel­ser. En opmærksom brug af åndedrættet giver en dybde og ro, samt et større udbytte af yo­ga­stil­lin­ger­ne.

1.176 kr./person

Tilmeld kursus