Yoga for alle

Yoga
Teknikken er de klassiske yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine eller nak­kespæn­din­ger. Ligeledes træning af åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød, smidig krop og en god mental balance.
Vi afslutter altid med en afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet. Mød blot op i løstsiddende tøj og medbring tæppe.

Hatha Yoga
er en kombination af smidiggørende og styrkende øvelser, ån­de­dræt­stræ­ning, koncentration og afspænding. Tilsammen giver det dig en bedre kro­ps­be­vidst­hed samt psykisk og fysisk velvære.

Ophobede spændinger løsnes - vitalitet og energi genskabes. Passer både ældre, og yngre der ønsker en blidere træning.

Teknikken er de klassiske yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine eller nak­kespæn­din­ger. Ligeledes træning af åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød, smidig krop og en god mental balance. Vi afslutter altid med en afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris

Kursusdetaljer

Sandbjerg Fritidslokaler, Møllevangen 15, 3660 Stenløse
Onsdag, 09:00 - 10:40
56 lektioner, 28 mødegange
Onsdag 11. september, 2024
Hold nr.: 1024204020

2.100 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marleen Lundvig

2.100 kr./person

Tilmeld kursus