Kursus afsluttet

YOGA FOR ALLE

 

Yoga

 

Teknikken er de klassiske yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine eller nak­kespæn­din­ger. Ligeledes træning af åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød, smidig krop og en god mental balance.

 

 

Vi afslutter altid med en afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet. Mød blot op i løstsiddende tøj og medbring tæppe.

Hatha Yoga

er en kombination af smidiggørende og styrkende øvelser, ån­de­dræt­stræ­ning, koncentration og afspænding. Tilsammen giver det dig en bedre kro­ps­be­vidst­hed samt psykisk og fysisk velvære.

Ophobede spændinger løsnes - vitalitet og energi genskabes. Passer både ældre, og yngre der ønsker en blidere træning.

Teknikken er de klassiske yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine eller nak­kespæn­din­ger. Ligeledes træning af åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød, smidig krop og en god mental balance. Vi afslutter altid med en afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet.

Kursusdetaljer

Sandbjerg Fritidslokale , Møllevangen 15, 3660 Stenløse
Onsdag, 10:40 - 12:20
56 lektioner, 28 mødegange
Onsdag 13. september, 2023
Hold nr.: 1023204021

11 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Marleen Lundvig

Ma­le­en­Lund­vi­ger­ud­dan­ne­tik­las­sisk­sang,kor­le­del­seo­gy­o­ga. Ma­le­en­ha­ri­gen­ne­må­re­ne­haf­tenom­fat­ten­de­so­listvirk­som­hed. Siden1996har­Ma­le­en­la­vet­kur­se­ristem­me­træ­ning­for­ud­dan­nel- sesin­sti­tu­tio­ner, erhvervsliv, offentlige instanser og givet stemme-og sangun­der­vis­ning til enkeltpersoner. Hun underviser desuden børn ogun­gei­kor­sang­ved­Fol­kekir­ken.Hjemmesidewww.maleen.dk

Salget er lukket

Kursus afsluttet