Yin yoga og meditation

Velkommen til morgen Yin yoga og meditation med Helene Lysekilde fra Indre ro. Holdet er for dig, der har brug for at få dit nervesystem ned i gear og opleve dyb ro. Det er også for dig, der er eller har været stresset og vil genfinde dig selv og din krop. 

Yin yoga: På holdet går vi på opdagelse i kroppen og i nuet med skønne, lange og dybe stræk, som vi holder i længere tid, mens vi har fokus på kroppen, nuet eller åndedrættet. Vi giver plads til det, der er.
Du vil møde lange dybe stræk og en meditativ tilgang til yoga. Vi smidiggør blandt andet bindevæv og ledbånd og stimulerer meridianbaner – samt frigør blokeringer og øger ro.  Desuden aktiveres især det parasympatiske nervesystem.
Du guides, så du sanser dig selv og din oplevelse med hele dig selv –så du kan møde dig selv og din krop med omsorg og venlighed.

Meditationen:  Vi starter med en meditation hver gang og slutter med en dyb afspænding på ryggen – det kan være yoga Nidra eller en guidet hypnose for ro (med visualisering). Meditationen vil være fra forskellige traditioner (mindfulness, mantra, yoga Ndra, gong bad osv.) 

Fokus: Hver gang har et tema eller fokus, som vil understøtte din forløsning og ro.

Det får du med: Du vil opnå øget ro og overskud, få frigjort spændinger og opnå øget smidighed.

Hvor: Det foregår hos Indre ro i Skt Jørgens gade i smukke lokaler.
Underviser: Helene Lysekilde

https://indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/

Kursusdetaljer

Indre Ro, Skt. Jørgens Gade 119, st., 5000 Odense C
Onsdag, 10:00 - 11:45
29 lektioner, 13 mødegange
Onsdag 6. september, 2023
Holdnr.: 6423204157
AOF Center Odense

1.460 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helene Lysekilde

Samme kursus på andre tidspunkter

1.460 kr./person

Tilmeld kursus