Yin yoga og meditation

Velkommen til morgen Yin yoga og meditation med Helene Lysekilde fra Indre ro. Holdet er for dig, der har brug for at få dit nervesystem ned i gear og opleve dyb ro. Det er også for dig, der er eller har været stresset og vil genfinde dig selv og din krop. 

Yin yoga: På holdet går vi på opdagelse i kroppen og i nuet med skønne, lange og dybe stræk, som vi holder i længere tid, mens vi har fokus på kroppen, nuet eller åndedrættet. Vi giver plads til det, der er.
Du vil møde lange dybe stræk og en meditativ tilgang til yoga. Vi smidiggør blandt andet bindevæv og ledbånd og stimulerer meridianbaner – samt frigør blokeringer og øger ro.  Desuden aktiveres især det parasympatiske nervesystem.
Du guides, så du sanser dig selv og din oplevelse med hele dig selv –så du kan møde dig selv og din krop med omsorg og venlighed.

Meditationen:  Vi starter med en meditation hver gang og slutter med en dyb afspænding på ryggen – det kan være yoga Nidra eller en guidet hypnose for ro (med visualisering). Meditationen vil være fra forskellige traditioner (mindfulness, mantra, yoga Ndra, gong bad osv.) 

Fokus: Hver gang har et tema eller fokus, som vil understøtte din forløsning og ro.

Det får du med: Du vil opnå øget ro og overskud, få frigjort spændinger og opnå øget smidighed.

Hvor: Det foregår hos Indre ro i Skt Jørgens gade i smukke lokaler.
Underviser: Helene Lysekilde

https://indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/

Kursusdetaljer

Indre Ro, Skt. Jørgens Gade 119, st., 5000 Odense C
Onsdag, 10:00 - 11:45
29,9 lektioner, 13 mødegange
Onsdag 28. august, 2024
Hold nr.: 6424204157

1.625 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helene Lysekilde

Helene Lysekilde er yogalærer, yogaterapeut, NLP Master Practitioner og Master hypnoterapeut. Helene brænder for at skabe åndehuller for dig, der søger mere ro, velvære og nærvær i hverdagen eller ønsker at skabe personlige forandringer. Helene er indehaver af Indre ro i Odense, som tilbyder yoga, hypnose, terapi, meditation og mindfulness, samt spa.

Helene udbyder også yogarejser og retreats i Danmark og i udlandet. Som yogalærer og -terapeut er hun uddannet i klassisk Hatha yoga i Indien, klassisk yoga og meditation, Hormon Yoga Terapi, 5 elementer Yin yang yoga og yogaterapi, og endelig i klassisk Yin yoga og Kundalini yoga, med over 1500 timers yo­galæ­rer­ud­dan­nel­se bag sig. Helene er desuden antropolog med speciale inden for det medicinske og sund­heds­an­tro­po­lo­gi­ske felt, og hun har - inden hun åbnede Indre ro - arbejdet i mange år med store udviklings- og for­an­drings­pro­ces­ser inden for det sociale område og sund­heds­om­rå­det.

Har du specifikke spørgsmål til Helenes hold, er du velkommen til at kontakte hende på mail: info@indrero-odense.dk eller telefon 22818326.
Du kan læse mere om Indre ro på: www.indrero-odense.dk

1.625 kr./person

Tilmeld kursus