Yin Yoga

Til yin yoga handler det om fordybelse i krop og sind gennem yogastillinger, der holdes lidt længere tid. Nøgleordene er bl.a. afspænding, grounding og om at strække bindevævet, så der løsnes op i kroppen. Yo­ga­stil­lin­ger­ne påvirker me­ri­di­an­ba­ner­ne, energiflowet i kroppen og organerne. Vi arbejder fokuseret med vejrtrækningen, giver slip på spændinger og åbner derved op for større velvære i krop og sind. 

 

Om dette holds guide/lærer:

Rikke har siden 2013 fordybet sig i yogaens grene og samspillet mellem krop, sind og ånd. Hun har undervist i yoga siden 2017, og har oprindeligt en baggrund i Fol­kes­und­heds­vi­den­skab.

Du kan læse mere om Rikkes faglige og er­fa­rings­mæs­si­ge baggrund på www.yogatilalle.dk.

 

Kursusdetaljer

AOF i Nærum, Nærum Vænge 2, kld., 2850 Nærum
Mandag, 18:00 - 19:15
24 lektioner, 15 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 7124201505

2.010 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rikke Rønne Hesselholt

Rikke er yogaguide, certificeret yogalærer og registreret hos Yoga Alliance. Hun har gennemført flere yo­gaud­dan­nel­ser, nationalt som internationalt samt div. kurser fx Esoterisk mysterieskole, kurser i hjertehealing og lydhealing/lydmassage.

Har en baggrund som kandidat i fol­kes­und­heds­vi­den­skab, cand.scient.san.publ. fra Københavns Universitet, og har bl.a. arbejdet som videnskabelig assistent på et nationalt forsk­nings­cen­ter, arbejdet med kommunikation og formidling bl.a. på et nationalt videnscenter og som redaktør på et sundheds webmedie.


Udtalelser fra deltagere fra mine tidligere hold:

"Du gør det fantastisk, jeg har gået til yoga i mange år, men hvor er jeg glad for, at gå på DIT hold, du forstår virkelig at undervise med zen, tager det bedste fra alle verdener, og gør det til dit eget, og får os alle med - jeg føler mig født på ny, når jeg har været til DIN yoga - fyldt med fornyet energi, så skønt."
- Anette, deltager på Yoga for harmoni og balance

”Jeg er nybegynder i yogasammenhæng men efter at have været med på Rikkes Hiit Yoga-hold en sæson, ved jeg, at yoga er kommet for at blive i mit liv. Rikke har en fantastisk evne til at guide og motivere sine holddeltagere gennem yoga-timen med spændende og varierende øvelser fra gang til gang, så det aldrig bliver ensformigt. Og så har hun styr på tid og plan og en utrolig ro og imødekommenhed over sig, så man altid går fra timen med en dejlig følelse af harmoni og velvære inden i sig.”
- Maria, deltager på HIIT yoga

Jeg er meget begejstret for din måde at undervise på. Det rolige tempo, dine grundige instruktioner og din anerkendende tilgang til vores kroppes forskellige grænser. Du viser ofte alternative stillinger, så alle kan være med. Desuden har du en super dejlig energi og er utrolig behagelig og autentisk.
Tusind tak for dig.
- Carina, deltager på Yoga for harmoni og balance

"Jeg har fulgt Rikkes yogahold i nu to sæsoner og er meget glad for det. Rikke skaber en meget behagelig atmosfære, og så er hun god til at variere træningen med udgangspunkt i forskellige temaer. Jeg kan varmt anbefale Rikke som yogalærer."
- Mette, deltager på Yoga for harmoni og balance

"Jeg har været glad for at kombinere yoga og in­ter­val­træ­ning, så jeg både får strukket mig, pulsen op og slappet af på en time. Mens Rikke guider super godt ved at lave øvelserne selv og med stor tolerance for deltagernes formåen.
Det har endda fungeret online!"
- Jens, deltager på HIIT yoga

Samme kursus på andre tidspunkter

2.010 kr./person

Tilmeld kursus