Yang & Yin yoga

På dette hold vil vi arbejde med yang yogaens styrkende, stabiliserende og dynamiske stræk i første halvdel af timen. I anden halvdel af timen, vil vi fordybe os i yin yogaens lange blide bindevævsstræk, som forbedrer kroppens smidighed, reducerer smerte og giver ro til nervesystemet. Desuden har vi fokus på koncentration og ån­de­drætsø­vel­ser, og arbejder hver gang hele kroppen igennem.
Holdet er for alle både nybegyndere og øvede. Du vil blive guidet grundigt gennem alle øvelserne, både de dynamiske stillinger og de dybe passive stræk, som holdes i en god rum tid. Timen afsluttes med en guidet afspænding af hele kroppen.
Medbring egen yogamåtte, 2 tæpper, 2 yogablokke og et yogabælte 

Om underviseren:
Jeg hedder Mirjam, og har undervist som yogainstruktør i 4 år i hatha, flow og yin yoga bl.a på udendørsholdet Virklund Yoga i det Fri, i Fitness World og i yoga på SUP board om sommeren. Jeg har dyrket og interesseret mig for yoga i 20 år, oplevet hvordan yoga kan være med til at genoptræne fysiske skader, skabe mental ro og velvære, og jeg elsker at undervise i yoga, fordi det skaber så god en forbindelse mellem krop, sind og sjæl.

De bedste hilsner fra

Mirjam Brunbjerg Bech
brunbjerg@hotmail.com

Kursusdetaljer

Virklund Skole, Thorsøvænget 1, 8600 Silkeborg
Tirsdag, 19:15 - 20:30
13,5 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 1. oktober, 2024
Hold nr.: 7424204059

900 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mirjam Brunbjerg Bech

Jeg hedder Mirjam, og har undervist som yogainstruktør i 3 år i Hatha, flow og yin yoga bl.a. på udendørsholdet Virklund Yoga i det Fri, i Fitness World og i yoga på SUP-board om sommeren. Jeg har dyrket og interesseret mig for yoga i godt og vel 20 år, oplevet hvordan yoga kan være med til at genoptræne fysiske skader, skabe mental ro og velvære, og jeg elsker at undervise i yoga, fordi det skaber så god en forbindelse mellem krop, sind og sjæl.

900 kr./person

Tilmeld kursus