Smidighed, afspænding og velvære

-  med yin yoga

Yin Yoga er en blid yogaform, hvor der arbejdes med at afspænde og revitalisere bindevævet i kroppen, hvilket har positivt effekt på både muskler, led, organer og nervesystemet. Gennem siddende og liggende stillinger føres kroppen ind i dybe stræk som over tid (3-8 minutter pr stilling) vil frigive spændinger og afbalancere nervesystemet.
Undervisningen vil foregå i et roligt og meditativt tempo, som understøtter arbejdet med bindevævet og som virker afstressende på krop og sind. Yin Yoga er derfor også en yogaform, der egner sig særdeles godt som modvægt til en hektisk og stressende hverdag og som supplement til anden træning. Alle yin stillinger tilpasses den enkeltes krop eller suppleres med alternative stillinger, hvorfor der er mulighed for at deltage uanset kendskab til yoga, smidighed, evt. skader og alder. Medbring tæppe og ekstra trøje/sokker for varme.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre 61, Højnæsvej 61 stuen, 2610 Rødovre
Onsdag, 18:00 - 19:00
20 lektioner, 16 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 7224204750

1.155 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Shaima Barzinci

Shaima Barzinci er en ung kvinde på 36 år. Shaima er uddannet frisør og har arbejdet som frisør i 14 år, så hun er vant til at arbejde med mennesker, både med voksne og små børn. Til dagligt bruger Shaima meget tid på at træne forskellige former for træning og løb. Hun har også trænet aerobic og danset, og for et år siden startede hun på at træne crossfit. Hun er typen, der går op i at have en stærk og en sund krop, både mentalt og fysisk. For hende er det at have sunde vaner meget vigtigt, at træne er ikke altid nok, det er også vigtigt at spise rigtigt ved siden af sin træning.  

1.155 kr./person

Tilmeld kursus