Slow yoga og sheng zhen meditation

Slow Yoga og Sheng Zhen Meditation                                                        

Har du brug for tid til at slappe af i dybden og finde ro i både krop og sind? Vil du gerne lære hjerteåbnende meditation?

I slow yoga er der god tid til at mærke efter og give slip på unødvendig stress og anspændthed – både fysisk og psykisk. Vi bruger siddende og liggende yogastillinger, kærlig selvomsorg, dybt og roligt åndedræt og meditation til at give slip på stress, opløse modstand og smidiggøre bindevæv og muskler. Du kan blive mere klar over din egen tilstand, udvikle større kro­ps­be­vidst­hed, nærvær, rummelighed og velvære. 

Friheden fra det travle sind er central i træningen. Når du ikke presser kroppen, men i stedet for giver efter for tyngdekraften, overgiver dig og bevidst vælger at blive i stillingen og rumme strækket under længere tid, så vil kroppen stille og roligt give mere og mere efter – helt naturligt.

Den siddende meditation åbner dit hjerte for oplevelsen af, hvordan kærligheden kan smelte al modstand, sådan at din livsenergi kan cirkulere mere frit, der kommer ro i dit sind og du styrker dit immunforsvar. 

I opvarmningen ryster vi blidt hele kroppen igennem, og vi afslutter med liggende meditation/selvhealing.

Formålet med yoga er at forene det fysiske med det ikke-fysiske og skabe harmoni og balance mellem tanke, følelse og krop.

Husk yogamåtte, tæppe/pude, en flaske vand og løstsiddende tøj. Medbring genre egen me­di­ta­tions­pu­de.

Torsdag 18.45-20.30 = 2,33 lektion

31/10-28/11 = 5 gange

Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Torsdag, 18:45 - 20:30
11,65 lektioner, 5 mødegange
Torsdag 31. oktober, 2024
Hold nr.: 7624204034

550 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Samme kursus på andre tidspunkter

550 kr./person

Tilmeld kursus