Venteliste

Senior Yoga - Rødekro

Gør noget godt for dig selv gennem fysiske yogaøvelser.

Vi laver hensyntagende yoga, hvor hele kroppen stimuleres og muskulaturen styrkes i både siddende, stående og liggende stillinger. Du vil opnå større smidighed og bedre balance både fysisk og mentalt. Vi har fokus på ån­de­drætsø­vel­ser, mindfulness og afspænding. Yoga er desuden godt for fordøjelsen, forbedrer din søvn, regulerer dit blodtryk og balancerer dit nervesystem. Du vil opleve mere overskud og overblik i hverdagen.​

Undervisningen foregår på et hold med max 10 personer. Der vil være elementer fra Hatha Yoga og Yin Yoga. Du guides i et roligt tempo af en nærværende og motiverende yogalærer, der tager
individuelle hensyn.

Alt yogaudstyr er til rådighed, så du behøver ikke selv medbringe noget.

Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten – Kærligst Lena Kammeyer

Læs mere om mig/mine hold på www.yogaihjertet.dk og følg mig på FB/IG ”Yoga i Hjertet”


Kursusdetaljer

Yoga i Hjertet, Hærvejen 8, 6230 Rødekro
Torsdag, 10:15 - 11:45
36 lektioner, 18 mødegange
Torsdag 15. august, 2024
Hold nr.: 9624204242

1.950 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Lena Kammeyer

Mit navn er Lena Kammeyer, jeg er uddannet yogalærer og certificeret BabyTummel instruktør, og min vision er; et liv i balance.

 

Jeg har mit eget yogastudie, Yoga i Hjertet, på Hærvejen 8, 6230 Rødekro

 

Jeg tilbyder: Yin Yoga / Restorativ Yin Yoga / Senior Yoga / Gravid Yoga / BabyTummel

 

Mange mennesker lever i dag et alt for hektisk liv, med følelsen af at skulle præstere mere og hurtigere hele tiden, og dette kan blive både fysisk og mentalt drænende. Jeg har selv haft stress inde på livet, og for mig var yoga uden tvivl det, der bragte mig i balance igen.

 

Jeg ønsker at give dig muligheden for at udforske yogaens verden og opdage alt det positive, som yoga kan tilføre dig og dit liv. Yoga er tid til fordybelse, omsorg og nærvær med dig selv.

 

Med yoga får du kontakt med din krop og dit sind. Du vil opleve at føle dig stærkere og mere smidig, og at du får løsnet op for spændinger og lindret dine smerter, såvel fysisk som mentalt og fø­lel­ses­mæs­sigt. Din søvn, din fordøjelse og din blodcir­ku­la­tion bliver forbedret og gennem kontakten til dit åndedræt, vil du opleve mere ro i nervesystemet samt mere overskud og overblik i hverdagen.

 

For mig er det vigtigt, at ALLE kan være med! Jeg gør meget ud af at tilrettelægge min undervisning ud fra dette, jeg guider dig og tilpasser stillingerne, så også du kan være med. Derfor er det hos mig også yoga på små hold med max 10 personer.

 

Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

1.950 kr./person

Tilmeld venteliste