Ro - Afspændende yoga og meditation

Dette hold er til dig, der har brug en pause i hverdagens travlhed, brug for at finde mere ro til både krop og hoved. Du bliver guidet ind i helt blide yogaøvelser, der langsomt løsner kroppen, skaber mere gen­nem­strøm­ning og et bedre nærvær. Du vil få beroligende ån­de­dræt­s­tek­nik­ker, som dæmper nervesystemet og hjælper krop og sind til mere ro. Restorative stillinger, en dybt afspændende yogaform, vil også indgå i undervisningen ligesom terapeutiske bevægelser, tapping, rokkeøvelser og øvelser for vagusnerven og det beroligende nervesystem. Alt sammen inspiration, som du kan tage med hjem og bruge til at finde mere ro i din egen hverdag. Der vil altid blive afsat god tid til en lang afspænding, meditation eller Yoga Nidra, så du kan gå fra timen med en følelse af mere nærvær, klarhed og ro.

 

Alle kan deltage. 

 

Du kan læse mere om underviser Margit Thorbjørnsen her: fb-gruppen YogaMar eller www.yogamar.dk

 

 

Kursusdetaljer

Mantziusgården, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød
Onsdag, 19:00 - 20:15
23,25 lektioner, 15 mødegange
Onsdag 21. august, 2024
Hold nr.: 7124204020

1.200 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Margit Thorbjørnsen

Margit er uddannet yogalærer ved Dansk Yoga, en grundig 2-årig del­tids­ud­dan­nel­se med udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga.

 

For hende er yogaen et åndehul, hvor man med ro og nærvær arbejder med kroppens styrke, smidighed, balance, kro­ps­be­vidst­hed, åndedræt, helende afspændinger og meditative tilstande.

 

Hun har løbende suppleret med kurser og uddannelser indenfor bl.a. Kro­p­ste­ra­pe­u­tisk Yoga, Restorativ yoga, Yoga Nidra samt Yoga for the special child og Yoga for børn med autisme (USA og UK).

 

Du kan se mere om Margit på hendes hjemmeside: www.yogamar.dk eller hendes fb-gruppe "YogaMar.

1.200 kr./person

Tilmeld kursus