Power Hatha Yoga med et twist

Hatha Yoga med et Twist.
 Denne Power "Hatha Yoga med et twist" klasse henvender sig til den øvede YOGI. 
Vi arbejder med guidede ån­de­drætsø­vel­ser og lettere me­di­ta­tions­ø­vel­ser. Du inviteres til at bevæge kroppen igennem fysiske yogastillinger med din ker­nemusku­la­tur og kropsbevisthed som udgangspunkt.  Vi arbejder med klassiske yogastillinger - krydret med en sensitiv og sensorisk tilgang, samt eks­pe­ri­men­te­ren­de elementer, hvor vi får pulsen op. Vi arbejder med hen mod at lave 6+ sæt solhilsener – maveøvelser, balanceøvelser, armbøjninger og kri­ger­stil­lin­ger som styrker din­ker­nemusku­la­tur og giver sved på panden.
Yogaklassen afsluttes med 15 minutters afspænding - guidet kropsscanning. Jeg bruger musik gennem min undervisning.

Medbring: Yogamåtte. 2 blokke. Yoga bælte. Varmt tæppe. Drikkedunk. Da vi skifter mellem at være i bevægelse og i ro vil kro­p­stem­pe­ra­tu­ren ofte svinge en del. Så husk lag på lag tøj som du kan tage af og på.

Kursusdetaljer

Stevns Hallen, Parkvej 2, 4660 Store Heddinge
Mandag, 10:10 - 11:50
10 lektioner, 5 mødegange
Mandag 27. maj, 2024
Hold nr.: 8042104064

450 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Eva Bøgild Andersen

Eva er uddannet yogalærer fra Stjernehimmel Yoga i Køge. Jeg har i mange år dyrket og interesseret mig for yoga hvor jeg arbejder med naturlig og fri bevægelse, dans og yoga i en skøn forening. Jeg er uddannet sygeplejerske og min sy­geple­je­fag­li­ge baggrund giver mig et godt grundlag for at tilpasse undervisningen med individuelle hensyn.

450 kr./person

Tilmeld kursus