Mindful Yoga

På dette hold undervises der i afspænding, bevidsthed og op­mærk­som­heds­træ­ning gennem yoga. Mindful Yoga kombinerer meditation og mind­ful­nes­sø­vel­ser med bevægelse og stillinger.

Yogaøvelserne er ikke svære og egner sig også til dig, hvis du er fysisk mere begrænset. Yo­ga­stil­lin­ger­ne er enkle og fokuserer på uddybning, opmærksomhed og forsinkelse. Der veksles mellem stående, siddende og liggende yogastillinger og mindfulness meditation.

Mindful Yoga er meget velegnet til mennesker, der er ramt af stress, burn-out eller træthed efter Corona.
Vi afslutter altid timen med en liggende, afslappende meditation.

Medbringe yogamåtte, tæppe og eventuelt en lille pude / me­di­ta­tions­stol samt tøj du kan bevæge dig i. Varme sokker og en sweater kan være rart at have med.


Kursusdetaljer

Skodborg Børnecenter, Parkvej 4, 6630 Rødding
Tirsdag, 19:15 - 20:30
22,4 lektioner, 14 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 9024204206

1.100 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Elke Wijffels Laursen

I 2009 afsluttede jeg min yo­galæ­rer­ud­dan­nel­se og begyndte at undervise i Mindful Yoga i Utrecht Overvecht.
Jeg blev uddannet i undervisning af Mindfulness på Akademiet for Mindful Teaching. Den viden gav jeg videre til eleverne i de 17 år, jeg arbejdede på Marnix Academy (PABO) i Utrecht.
Efter at være flyttet til Danmark i starten af ​​2020, tog jeg Mindful Yoga op igen, og blandt andet takket være Corona er den nu online.

Udover at arbejde som lærer og coach, skriver jeg også for en regional avis og et forlag i Holland, og jeg underviser i hollandsk til dansk på International Communication.
Læs mere om mig her: https://www.treeoflife-praksis.com/

1.100 kr./person

Tilmeld kursus