MediYoga, hensyntagende, øvede

I samarbejde med Hjer­te­for­e­nin­gen lokal afd. Assens.
Medicinsk yoga er for alle og du kan endda være med siddende fra stol til de fleste øvelser.
MediYoga er en blid men meget effektfuld yogaform og henvender sig derfor til alle, på alle niveauer. Det er helheden som giver de gode resultater.
Det kan være særligt godt for dig som har udfordringer med bl.a.

• Hjertesundhed: Mediyoga kan hjælpe med at forbedre blodcir­ku­la­tio­nen, styrke hjertemusklen - mindske atrieflimren og flagren – stabilisere blodtrykket, hvilket er afgørende for hjertets sundhed.
• Stres­s­re­duk­tion: Stress har en negativ indvirkning på hjertet. Mediyoga inkluderer Meditation mantra og afspænding, der kan reducere stressniveauer og fremme mental ro.
• Fleksibilitet og Styrke: De skånsomme yogastillinger arbejder på at øge kro­p­s­flek­si­bi­li­tet og styrke, hvilket kan forbedre din samlede fysiske tilstand.
• Ån­de­dræts­kon­trol: Korrekt vejrtrækning spiller en væsentlig rolle i hjertets sundhed. Mediyoga lærer dig ån­de­drætsø­vel­ser, der understøtter ån­de­dræts­kon­trol og iltning af kroppen.
• Andre dokumenterede effekter - tankemylder – søvnproblemer - ryg og nakke problemer - overfladisk vejrtrækning - senfølger af hjernerystelse.

Det er et forløb hvor vi arbejder koncentreret og meditativt med de specifikke øvelser, og hvor det er de gennemprøvede MediYoga programmer du vil lære at kende og mærke effekten af. På dette hold bruger vi tid på det som er vigtigt for dig og for holdet, der vil derfor også blive brugt tid på spørgsmål til øvelserne, meditationer og evt individuelle udfordringer.
Dette for at få størst udbytte og effekt og for at støtte op om hele dig. Det er et hold hvor der er tid til at slippe tankerne, træne åndedrættet og dit sind, for derved at gå hjem med smil og lethed i kroppen og om hjertet. Det er terapi og egenomsorg til dig.
Den terapeutiske effekt af medicinsk yoga er dokumenteret, så du kan trygt arbejde med i alle programmerne.

Du skal selv medbringe egen yogamåtte, tæppe og evt. en pude at sidde på. Der vil være mulighed for at låne en ekstra blok/klods og pude samt stol til at sidde på.

Underviser er Christina Slot, som er uddannet medicinsk yogaterapeut og bioanalytiker.

Du er velkommen til at kontakte Christina Slot via flg. muligheder
• Hendes facebook: www.facebook.com/slotsyoga
• Telefon 51 80 02 74
• Email: slotsyoga@gmail.com

Du er velkommen til at kontakte Hjer­te­for­e­nin­gen Assens

https://lokal.hjer­te­for­e­nin­gen.dk/assens/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063903171544

Tovholder Hanne Andersen hjertemotion.assens@gmail.com
Tovholder Claus Dall            clausdall@hotmail.com

Kursusdetaljer

Fyrtårn Tommerup , Tallerupvej 85, 5690 Tommerup
Tirsdag, 10:00 - 12:00
18 lektioner, 7 mødegange
Tirsdag 16. januar, 2024
Holdnr.: 0324104510
AOF Center Odense

770 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Christina Slot

770 kr./person

Tilmeld kursus