Meditation og bevægelse

 

 

 

 

Der findes mange forskellige former for meditation, og på dette hold får du erfaringer med en række af dem. Vi mediterer siddende, liggende, stående og bevæger os også meditativt både i stilhed og til musik (dan­se­me­di­ta­tion).

 

Meditationerne kan fx have fokus på at fordybe kontakten til dit hjerte, styrke din jord­for­bin­del­se, stilne dit sind, åbne dig ind i tilstande af glæde, fred, livslyst, selvaccept mv. og træne dit indre nærvær.

 

Du bliver omhyggeligt instrueret i de forskellige meditationer, vi laver, og efter hver meditation har du mulighed for at give et udtryk om din oplevelse af den og få respons fra underviseren.

 

Hver gang vil der være et kort, teoretisk oplæg om fx en bestemt me­di­ta­tions­form, almindelige udfordringer med at meditere og hvordan man kan arbejde med dem mv.

 

Holdet er fortløbende, vi mødes en gang om måneden, og du tilmelder dig for ½ år ad gangen. Der er maks. 8 deltagere på holdet. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage - ud over lyst til selvfordybelse.

 

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

 

Skriv til mail@san­dra­bu­chhardt.dk - eller ring på 2992 9523.

 

 

 

 

 

 

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Tirsdag, 10:00 - 13:30
18,6 lektioner, 4 mødegange
Tirsdag 17. september, 2024
Hold nr.: 7424204014

1.725 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sandra Buchhardt

1.725 kr./person

Tilmeld kursus