Meditation for alle - Kolding

De fleste ved nok at meditation er et middel til at opnå indre ro, men der er andre positive gevinster ved at meditere.
Indenfor psykologien og hjer­ne­forsk­ning har man anerkendt, at der er store fordele ved meditation.
Ved meditation udløses der eksempelvis lykkefremmende hormoner i hjernen, således at man opnår en tilstand af mere glæde og positivitet.
Der er også evidens for at meditation modvirker dannelsen af stress hormoner og desuden fremmer produktionen af hvide blodlegemer, som giver et stærkere immunforsvar.

Der findes ikke nogen fast definition på meditation, men overordnet kan man sige at det handler om metoder og værktøjer til at træne sin opmærksomhed til at være tilstede,
skabe bevidsthed omkring kropstilstand, tanker og følelser. Det handler således om bevidsthed, og evnen til at skabe et personligt fokus omkring det indre i sig selv.
Under meditation på dette kursus vil vi træne evnen til at være tilstede i en observerende tilstand, være opmærksom på tilstanden af væren lige nu, og lære at udelukke alt det, der er forstyrrende.

I vores travle hverdag er vores tanker fyldt af det, vi skal eller burde gøre. Vi er det meste af tiden i fortid eller fremtid.
Kunne du forestille dig at tankerne om det, der er sket, og det der måske sker er taget væk? Hvad er der så tilbage, andet end lige nu?
Den tilstand man kan opnå ved en væren i nuet er en powerful tilstand, som giver overskud, koncentration, fokus og dyb refleksion og stor indre ro.


Meditation er for alle. Tidligere var meditation forbundet med østens mystik og religion, men i dag ved vi ud fra forskning at meditation er et fremragende redskab til at få det bedre på mange måder.
På dette kursus vil vi arbejde med forskellige teknikker indenfor meditation. Den giver os mulighed for at mærke, hvem vi virkelig er, og mærke vort autentiske jeg.
Da, det er et begynderkursus vil undervisningen i høj grad være guidede meditationer, eller meditationer med instruktioner, således man får hjælp til at opøve sit fokus, opmærksomhed og bevidsthed.


Om mig:
Rune Schulz, bor i Kolding.
Jeg har praktiseret meditation gennem 39 år.
Siden starten af 20’erne har jeg arbejdet meget med personlig udvikling og gør det fortsat.
Certificeret NLP Practitioner – Coaching, Communication e
Certificeret NPL Master Practitioner – Coaching, communication 
Studerer pt. til Dynamisk Psykoterapeut.
Arbejder deltid som mentor og coach. (Personlig udvikling).
Hjemmeside: Https://runeschulz.dk


Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 70 20 23 77 eller aftenskole@aofsydjylland.dk for at få en reduceret pris.

 

Kursusdetaljer

KUC, Ågade 27, 6000 Kolding
Onsdag, 18:00 - 19:00
18 lektioner, 14 mødegange
Onsdag 7. februar, 2024
Holdnr.: 4724114000
Center Sydjylland

615 kr./person

20 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rune Schulz

615 kr./person

Tilmeld kursus