Kropsterapeutisk Yoga

Kro­p­ste­ra­pe­u­tisk yoga er en langsom og nænsom form for Hatha yoga. Yogaen er med til at give god styrke og energi og ikke mindst kropslig forståelse og indsigt i ens egen krop og følelser.
Der arbejdes med blide stræk, bløde og nærværende bevægelser på gulvet således som på yogamåtten og med smidighed, balance, kro­ps­be­vidst­hed.
Der arbejdes ligeledes med åndedrættet som en frigørende faktor for at slippe spændinger og stivhed. samt smidighed, balance, kro­ps­be­vidst­hed og åndedræt.
I undervisningen er der fokus på sammenhænge mellem de fysiske og psykiske aspekter i yogaøvelserne og en indsigt i forståelse for hvilke følelser, der relaterer til de forskellige kropsdele. Og der afsluttes med afspænding hvor der er nærvær og ro til at slappe af og effekten af yogaen kan finde sted.

Husk yogamåtte og tæppe

Kursusdetaljer

Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Vejledalen 17, 2635 Ishøj
Torsdag, 10:30 - 12:00
16 lektioner, 8 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 4324204205

910 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Camilla Tjell Larsen

 Jeg hedder Camilla og er 50 år gammel. Jeg bor i Bagsværd med min kæreste og mor til en søn på 24 år. Jeg er uddannet pædagog og har gennem 23 år arbejdet med børn og unge med vanskeligheder i dag­be­hand­lings­til­bud og folkeskolen og med stort fokus på inklusion og unges psykiske og fysiske trivsel.

Jeg er meget interesseret i sport, cykeltræner og dyrker fitness og synes at kroppen som værende vores fysiske redskab er meget interessant og hvori ligger vores evner, begrænsninger og ikke mindst sammenhængen mellem det mentale og fysiske. Jeg har gennem den Kro­p­ste­ra­pe­u­ti­ske yogauddannelse fået stor interesse i at betragte kroppen og genfinde troen på, at alt er som det skal være og lære kroppens signaler at kende, således der skabes mulighed for mere ro i sindet og kan lande i nuet.

910 kr./person

Tilmeld kursus