Kropsterapeutisk yoga

På dette hold kan du starte din egen helingsproces med rensende ån­de­dræt­s­tek­nik­ker, meditation og yogaøvelser. Med tålmodighed og nærvær kan du begynde at rydde op og få renset ud; løsne og lirke hvad kroppen gemmer på - også i de dybere muskellag. Du kommer til at møde forskellige følelser forskellige steder i kroppen og du kan få en bedre forståelse af hvorfor din bagside fx er stram, hofterne driller, din nakke spænder eller skuldrene strammer. Du får inspiration til at kunne læne dig op ad din egen rygsøjle og mærke den styrke og det mod, det kan give dig, når du kan bære dig selv bedre. Helt ubevidst trækker kroppen sig sammen, når vi fx møder frygt, men når du tør møde dig selv på yogamåtten med kærlighed og omsorg, kan du åbne mere op til livet og bedre stå som dig selv.

 

Du er velkommen til at kontakte underviseren for mere information og kan læse mere om underviser Margit Thorbjørnsen her: fb-gruppen YogaMar eller www.yogamar.dk

Kursusdetaljer

Mantziusgården, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød
Onsdag, 17:45 - 19:00
27,9 lektioner, 18 mødegange
Onsdag 8. januar, 2025
Hold nr.: 7125104004

1.440 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Margit Thorbjørnsen

Margit er uddannet yogalærer ved Dansk Yoga, en grundig 2-årig del­tids­ud­dan­nel­se med udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga.

 

For hende er yogaen et åndehul, hvor man med ro og nærvær arbejder med kroppens styrke, smidighed, balance, kro­ps­be­vidst­hed, åndedræt, helende afspændinger og meditative tilstande.

 

Hun har løbende suppleret med kurser og uddannelser indenfor bl.a. Kro­p­ste­ra­pe­u­tisk Yoga, Restorativ yoga, Yoga Nidra samt Yoga for the special child og Yoga for børn med autisme (USA og UK).

 

Du kan se mere om Margit på hendes hjemmeside: www.yogamar.dk eller hendes fb-gruppe "YogaMar.

1.440 kr./person

Tilmeld kursus