KlangYoga

Velkommen til KlangYoga, en fordybende oplevelse, hvor vi slipper verden omkring os og fordyber os i en blid og beroligende yoga. KlangYoga kombinerer blid yin yoga, lyd og meditation, hvor tibetanske syngeskåle er aktivt integreret i yogalektionen.

Under KlangYoga vil du blive inviteret ind i beroligende yogastillinger og ån­de­drætsø­vel­ser, der stimulerer dit parasympatiske nervesystem og hjælper dig med at finde dyb ro og balance. Lydene og vibrationerne fra klangskålene hjælper dig til at komme dybere ind i stillingerne, stilne sindet og skabe en følelse af indre fred.

Dette kursus er ideelt for dig, der ønsker at oplade din krop og dit sind midt i en travl hverdag. KlangYoga giver dig en chance for at give helt slip og bare være, uden at skulle præstere noget som helst. Alle kan være med, uanset om du har erfaring med yoga eller meditation, eller om du er ny og nysgerrig på, hvad disse praksisser kan tilbyde.

Du vil blive guidet trygt gennem igennem stillingerne og øvelserne, og vi afslutter med en blid klang­me­di­ta­tion, der understøtter dig i at give helt slip og finde ro.

Kom og oplev KlangYoga – en perfekt balance mellem krop, sind og sjæl, hvor du kan finde dyb ro og regenerere i en ellers hektisk hverdag.

Medbring selv yogamåtter og klodser.

Kursusdetaljer

Baltorpskolen - Afd Grantoften, Platanbuen 1, 2750 Ballerup
Onsdag, 14:00 - 16:00
25 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 25. september, 2024
Hold nr.: 0424204449

1.425 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Pernille Malling

1.425 kr./person

Tilmeld kursus