Intuitiv dans, bevægelse, yin yoga & klangmeditation

Et hold for dig, der ønsker at nære din feminine urkvinde med blød, forløsende, intuitiv dans/bevægelse, blide yin-stræk og dyb afspænding med klang­me­di­ta­tion.

I dansen bevæger vi os ud fra det, der lige nu og her rører sig i os hver især - helt uden opskrift følger vi den blide musik og det, musikken vækker i kroppen. Vi vender opmærksomheden ind ad og bevæger os – måske med lukkede øjne – og vækker sanserne. Seancen varer ca. 5-10 minutter.
Vi fortsætter med Yin yoga – som giver ro og afslapning. Det foregår i liggende eller siddende stillinger – med meditativ opmærksomhed. Yin yoga arbejder dybt i bindevævet og giver fornyet ro og klarhed. Vi går på opdagelse i kroppen med blide stræk. Vi ligger i hver stilling 3-5 minutter, efterhånden lidt længere og altid med respekt for kroppen. Vi bruger udstyr som yogapølle/blok og tæpper til at understøtte kroppen. Yin yogaen varer ca. 60 minutter.

Vi afslutter med en guidet klang­me­di­ta­tion for dyb ro og afspænding. Klangen skaber ro i nervesystemet med blide vibrationer og dyb forløsning. Klangen kan rense ud i den mentale aktivitet og åbne op for de indre sansninger. Meditationen foregår liggende med tæppe over kroppen og varer ca. 30 minutter.
Væk din indre urkvinde og vær med på dette bløde og blide hold. Kun for kvinder.

Det foregår hos Indre ro i Odense i et smukt lokale med udsigt til have og lyden af fugle, når vinduerne står åbne,
Læs mere om hold hos Indre ro:
www.indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/

Kursusdetaljer

Indre Ro, Skt. Jørgens Gade 119, st., 5000 Odense C
Torsdag, 19:00 - 20:45
20,7 lektioner, 9 mødegange
Torsdag 19. september, 2024
Hold nr.: 6424204155

1.150 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Risager

Nøgleordet i al Mariannes undervisning er ro. Hun holder af at skabe trygge rammer, hvor du som deltager vil kunne fordybe dig, give slip på omverdenen, være til stede i nuet og vende blikket indad.

Marianne underviser i Yin og Restorativ yoga, samt mindfulness og meditation og intuitiv dans. Du vil altid møde Marianne med en klangskål under armen og hendes blide klangtoner i hendes undervisning.

1.150 kr./person

Tilmeld kursus