Hensyntagende Hatha Yoga

Man behøver ikke være smidig for at gå til yoga. På dette hold kan alle være med uanset fysisk form. Undervisningen tilpasses til der hvor hver enkelt elev er. Vi tager os god tid til at lære at udføre yo­ga­stil­lin­ger­ne korrekt, så kroppen kan følge med, og der ikke opstår over­be­last­nings­ska­der. Der er fokus på afspændende øvelser der afhjælper bl.a. hovedpine, nak­kespæn­din­ger og ondt i ryggen. Samtidig opbygger vi vores styrke og smidighed. Vi arbejder på at give kroppen større be­væ­gel­ses­fri­hed og mindre ondt i det daglige. Vi arbejder også med vores åndedræt og opmærksomhed. Yogaen kan være med til at give en følelse af at blive mere til stede i kroppen og få ro i hovedet.

Timen afsluttes altid med en af­spæn­dings­ses­sion.
Hatha yoga er den mest udbredte yogaform i vesten og betegnes tit som klassisk yoga. Det består af yogastillinger og ån­de­drætsø­vel­ser. Tempoet er forholdsvist langsomt og der tages god tid til at komme rigtigt ind i og ud af stillingerne.

Medbring yogamåtte og tæppe til timen. Tag tøj på til at bevæge sig i.

Kursusdetaljer

Egholmsskolen, Egholmvej 19, 2665 Vallensbæk Strand
Torsdag, 19:00 - 20:30
18 lektioner, 9 mødegange
Torsdag 12. september, 2024
Hold nr.: 8824204204

1.125 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Johanna Lerche

Uddannet 200 timers hatha yogalærer ved Frederiksberg Have Yoga i 2022. Jeg har tidligere undervist hos Frederiksberg Have Yoga og Ældresagen. Jeg er de sidste par år også begyndt at dyrke Iyengar yoga, som jeg vil tilføje elementer fra i min undervisning. Iyengar yoga er en yogaform hvor der er meget fokus på præcision. Hertil bruges bl.a. redskaber, som også har den funktion at øvelserne kan tilpasses til den enkelte udøver og deres eventuelle skader og skavanker.

1.125 kr./person

Tilmeld kursus